fredag 27 januari 2017

Kristallkrona rokoko

Kristallkrona rokoko

Rokoko kristallkrona med tidstypiska rundade former och är handbunden. Prismorna och kristallkedjorna är handbundna med tunn mässingstråd. Rokokokronorna kom till Krebs på 80-talet efter att Tomas blivit tagen av en kristallkrona han såg i Gamla Stan i Stockholm. Show Bids Estimate. Tizio bordslampa.


Liten fin kristallkrona i Gustaviansk stil. En vacker kristallkrona ska inte endast vara få förunnat tycker vi, därför erbjuder vi lampor i flera prislägen. Lampor med kristall ger en exklusiv känsla i ditt hem. Modern LjuskronaBaroque. Fin fattas prismor en meter hög halv längden bred.


Klicka på bilden för att förstora. Höjd= 110cm Dia= 78cm. Till auktionen . Kristallkrona i två våningar och med ljushållare Läs mer… Auktionshus: Garpenhus. Slutpris: 9SEK. En rokokoljuskrona utöver det vanliga både gällande storlek och kvalitet.


Ett Parisarbete av högsta klass med förgylld stomme och rikligt behängd med stora,. Vi köper antikviteter. Afficher les enchères Estimer. Utropspris: 1EUR. KRISTALLKRONA Rokoko -stil.


Sobre el objeto. Mostrar ofertas Estimación. Ir a la subasta . Metall antik-gråsilver med Kristall MC. Tidigare var en kristallkrona den lampa som man bara hittade i förmögna hem, men nu är. Antik Kristall Krona I Rokoko Med Ljushållare Kolla Bilderna!


Kristallkrona rokoko

Prisbild på kristallkrona rokokostil. Liknande föremål: kristallkrona ljuskronor rokoko rokoko -stil . Välj bland modeller i barock, rokoko , gustaviansk stil. Inte ens experter skiljer många gånger våra kristallkronor från äldre original. Gör gärna ett besök hos oss. Larsbergers Antik.


Fortsätt läs mer. En gammal kristallkrona är ett äkta hantverk, en klassisk skönhet som aldrig blir omodern. Den är väldigt tidlös, och precis som med allt annat . Vacker svensktillverkad kristallkrona. Stommen tillverkas hantverksmässigt och kristallkronorna förses med handslipade prismor av högsta kvalité och givetvist . Tavlor, stolar, garderob en byrå och andra möbler.


Kristallkrona rokoko

Foto taget på Malmö museum. Bäst säljer klassiska kronor: rokoko , barock, gustavianskt eller. Jani Andersson, vd på Metropol Auktioner. Få lampor ger ett så unikt, mysigt och lyxigt sken som en antik kristallkrona , men det.


Det är även viktigt att veta att kronor som blivit reparerade och . En liten sittgrupp i rokoko , oljemålningar ovanför soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.