tisdag 31 januari 2017

Nacka byggnadsvård öppettider

Jag heter Hans Axelsson och jobbar med att återbruka diverse byggmateriel, såsom dörrar , fönster, armaturer mm. Ja allt som kan finnas vid en rivning. Så var det ju nu några små stormar här, så det har varit några och hämtat tegel för att lägga på där det blåst av, . Samtliga dörrar är handgjorda, ofta efter gamla historiska modeller och passar i både gamla hus och nya hus där en traditionell stil och gedigna material . Gamla spegeldörrar.


Underbara spegeldörrar säljes till bra pris.

Behöver du en innerdörr som tillverkats med den gamla standarden ska du leta efter denna benämning. När du byter innerdörr är det vanligt att byta dörrkarm . Vi har också en kalldel där vi har vårt begagnade lager såsom dörrar , fönster, spisar mm. Nya saker kommer in kontinuerligt.


I bildarkivet nedan kan ni se ett . Antar att det hänger ihop. Nu gör vi ett stort röj och sorterar ut de dörrar vi . Ta del av vårt sortiment av franska dörrar i gammal stil.

Vi tillverkar tidstypiska dörrar och fönster med hög kvalitet. Spegeldörrar i mindre format passande till skafferi, garderob, wc- dörr m. B ca , H ca 195. Några med glas finns också. Påkostad dörr som varit entredörr till Bank. Brevlåda i dörren!


Finns ca 10st par. Det finns en hel del gamla spegeldörrar både med och utan glas. Dessutom finns det gamla. Att köpa nya fönster och dörrar , men i gammal stil, är många gånger ett bättre och billigare sätt än att vårda sina gamla hus än att restaurera det gamla. Mått-190x80cm de vita dörrarna.


Antik indisk pardörr. Nya innerdörrar Diplomat Contur, vita. Annons odörr med karm på Citiboard. Säljes äldre dörr med glas och karm!


Fönster Efter fönsterbyte skänker vi bort gamla bortmonterade fönster som suttit p. Vita bortskänkes.

Tre stycken innerdörrar från Swedoor. Vi hjälper dig att finna vad du söker bland våra fönster, dörrar , gammalt fönsterglas, beslag, kakelungskakel och andra resevdelar till gamla hus. Diverse överblivet byggmaterial och begagnade fönster tycktes synd att slänga och vi hyrde då en del i en lada för att sälja överskottet, samtidigt som vi erbjöd oss . Här kan du köpa begagnat byggmaterial såsom fönster, dörrar , garderober, takpannor, wc-stolar med mera. Sverige från idag och framåt.


Internetloppisar, samt loppisar du kan ringa innan för att få reda på öppettider, eller som öppnar när du ringer. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med en snygg entrédörr till ditt hus ger du dina gäster ett välkomnande första intryck.


Dörr från Byggmax. Du väljer från ett stort .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.