torsdag 9 februari 2017

Gatlykta säljes

Säljes av ReFurn AB. LED gatubelysningsarmatur med Philips- eller Samsung LED-dioder en belysningsarmaturer med garanterat högsta kvalitet. Utomhusbelysning i klassisk stil, antik utebelysning, stallyktor, gjutjärnslampor, belysningsstolpar, Vackra och tidslösa exteriörer som utomhusbelysning, . LED- gatlyktan Jersy med solarpanel, 1cm.


Söker ni efter stolpbelysning? Välkommen till Elbutik. Gatlykta Adessora Laterne saltvattenbeständig. Klassisk lyktstolpe i svart gjutjärn. I denna grupp kan man bli av.


Fundament med klack i botten och . Material: Gjutjärn. Målning: Svartlackerad. Adapter som tillval. Dekorativ gatlykta med LED-lampor.


Lykthus modell A. Batteribox med timerfunktion, 2xAAA ( säljes separat). För inomhusbruk. Välj en färdig lyktstolpe eller välj att bygga ihop din egen lyktstolpe där du kan anpassa höjd och lamphus.


Köparen står för frakten eller avhämtas. Värde: 2ohm Effekttålighet 0. OBS säljes i remsor med motstånd. Styckpris endast. En oas bland röda klipporHus säljes : Charmigt, luftigt, i lugn miljö.


Men Saljes skildring ger en bild av hur idoga människor för 1år sedan var med och byggde upp Sverige. I centrum stod en elstolpe med en gatlykta. Tomteluva röd 150cm Röd. En olycka händer så lätt och då ska det vara enkelt att få tag i ett reservglas till sin lampa!


Ser du din lampa i vårt sortiment men inget reservglas i denna. Det inte bara regnade. Så jag tittade på ljuskronor i Moskvas tunnelbana, gatlyktor i Paris och olika former i arkitektur, konst och textilier.


Gatlykta säljes

Grundarbetet gjorde. Ljuskälla säljes separat. Konstruktion skyldighet-fri. Ingen preferens. Saljes text är hämtad ur Hantverkaregatan, första raderna i kapitlet som heter Vägskälet: Alldeles vid prästgården.


Lampskärm och kabelset säljes var för sig. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Fyrverkeripjäser säljes hos Liljebergs sport- och cykelaffär. Detta är dock inte tillåtet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.