tisdag 14 februari 2017

Ljusstake av renhorn

Vägghängd ljusstake av renhorn Home Diy, Interior Design Furniture, Decor, Candle Sconces,. Stor ljusstake tillverkad av renhorn , fäste för ett ljus av metall. För upphängning på vägg. Här presenterar jag det som finns att beställa av mig idag.


Hantverk av just renhorn ligger mig vart om hjärtat! Superfin ljusstake i form av ett stående renhorn.

Så fina på vardagrumsbordet i stadslägenheten, torpet på landet eller i fjällstugan i Åre. Vacker och stilren 4-armad ljusstake tillverkad av återbrukade hästskor (metall). Med plats för fyra höga ljus. Blir ett pampigt . Samearbete, ljusstake av renhorn , skor av renskinn (2).


Create New Account. Clothing (Brand). Egentillverkade produkter av renhorn från Norrland.

Säljs i Stockholm, Umeå, Kiruna. Längdbredd cm. Varje ljusstake är tillverkad av olika horn och blir därför helt unika, angivna mått är endast . Ljushållare i renhorn. Made in NorrlandRenhornsljusstakar. Mysiga ljusstakar i form av ett renhorn i två höjder.


Var köper man renhorn tänker du nu? Renhorn blir till ljusstake - Gör det själv DIY, Härligt hemma, Helgfixet, Hemmafix. En vacker inredningsdetalj i ditt nordiska hem! Renhornet sitter på en fint slipad och inoljad platta av björk. En brun läderdetalj har virats runt hornet som en extra.


Mais ideias para ti. Naturligt vit ljusstake av renhorn. Mörkbrun ljusstake designad av ett renhorn. En storlek mindre finns också. Leverans: Artikeln finns i lager. Betala säkert med kort .

Mariana Mattsson. När nu alla systrarna. En ljusstake av renhorn stod ovanpå. Ett krucifix av . Personlig plakat til barna. Jeg har lagd dette som gaver til noen barn av egne venner…”.


Folk elsker også disse ideene. Placera antikljus i staken och placera den på ett ställe där den får leva fritt. Materialet är oäkta renhorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.