tisdag 25 april 2017

Grå kostym bröllop

Det är fel på min lavalampa , vad gör jag nu? Varför har vätskan i min flaska blivit klar? Vackrare och mer elegant skrot får en leta efter! Hillevi Skoglund förmedlar kunskap om att göra. Lampa av flaska :-)).


Batteridriven ljusslinga med st varmvita led- lampor sk.

Tubformen gör slinga perfekt att placera i glasflaskor. På- och av-knappen sitter behändigt . Frilagd bild på vas med vågig kant, tillverkad av en Mackmyra gruvguld- flaska Frilagd bild på vas med. Ett alternativ till det slit- och slängsamhälle vi ser idag, och en inspiration till att tänka och göra annorlunda. Detta gör biten lämplig för borrning av stora hål. Vi limar borrplatsen med tejp tvärs för att minska flisningen av glaset.


Det rekommenderas att limma insidan med . Produkten är inte tillgänglig längre. Nu har Uffe äntligen blivit färdig att borra hål i sina sparade vinflaskor för att göra lampor.

På filmen visar. Visst du att det är väldigt lätt att göra själv? Lys upp höstmörkret med ett par nya. Har du en flaska med fin, rolig eller annorlunda form? Set med m slad lampsockel, strömbrytare och stickpropp.


I ett stort rum ser det bra ut hängande trälampa med glasflaskor som sätts in i hålen i träramen. Gör en egen lampa av den! Mer information. Markera platsen där du skulle vilja göra hål med en märkpenna.


Hemgjord Heminredning, Pyssel Vinflaskor, Upcycle. Artikel från noted. Detta är gör -det-själv-projektens gör -det-själv-projekt. Skaffa en stor och en liten PET- flaska. Och vill ni också testa,.


Feb Designern Lotta Kühlhorn visar hur du sätter din . Nästa gång du har tomma glasflaskor hemma – spara . Tio enkla och roliga DIY-pyssel du kan göra med PET-flaskor, glasflaskor eller andra tomflaskor! Lysstake Ingen lampa som avger artificiellt ljus, ger inte en sådan effekt av . Förvandla en tom flaska till en cool lampa !

Tryck ner LED- lampan i en tom, urdiskad glasflaska och placera den inomhus eller utomhus. Jo, man gör en cool lampa av glasflaskan, så klart. Vips, nu har du definitivt höstens mysigaste lampa ! Du kan göra många olika saker av flaskdelarna: Vaser, lampor , dricksglas, ljudspel och mycket annatt ? När du fått kläm på det kan du med samma teknik skapa ljuslyktor, lampor och vaser! Titta på långsamma och böljande rörelse bubblande vätskor i en lava lampa är . Här ser du helt fantastiska lampor som du kan göra av saker du säkert redan har hemma.


Använda tekoppar och gör dina egena tekopps- lampor. Ett litet DIY som du kan göra själv med en limpistol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.