tisdag 27 juni 2017

Spiral med glaskula

Ange om du vill ha röd eller blå kula. Wind-Spinner being wrapped around the making template. En utmaning väntade hos Smulan med bloggen Under mammas vingar.


Trevlig spiral med mm glaskula i ljuslila. Trädgårdsdekorationer, krukor, öppningsbar. Vackra, effektfulla vindspel av rostfritt stål med glaskula att hänga utomhus året runt för att tyst snurra och bli ett fint smycke i trädgården.

Hjärta rostfritt 25cm med mm:s ofärgad glaskula. Rostfri spiral med vandrande glaskula. Finns hos blomsterdesign. Så dekorativ och fin som växtstöd eller dekoration i plantering. Fin spiral målad plåt väldigt rostliknande.


Spiral på stav med glaskula. Staven är delbar och med gaffelmarkfäste. Windspinners, spiral med glaskula - st.

Ett vackert blickfång i trädgården när spiralen m. Kulspiraler (en spiral av metall med en glaskula i som när den roterar i vinden skapar en fantastisk illusion), fontäner, målningar och annat finns till försäljning. Varje spjut har en glaskula insatt i en spiral. Kan stå ute året runt.


Tre olika liljor, om du vill ha en speciell lilja, skriv det i . En vacker sprial med mm . Det är mycket effektfullt speciellt med den transparenta kulan. Förnicklat stål och. Höger: Liten spiral med spiral i akryl 25cm och glaskula Ø3cm. Världens bästa present till. Halsbandet stängs med ett aluminiumstift.


Läcker heminredningsdetalj från Alchemy England. Denna hängare med krok, pentagram, en spiral med en glaskula och fjädrar i metall mäter cm. Vindspel i solenergi med kolibrier. Jag bygger upp tavlan tredimensionellt med olika medium, sedan målar jag på.


Sabina WangenforsHomedecor. En spiral med glaskula som nu hänger i plommonträdet, backtimjan mellan trampstenar, en vit ruta (en vitblommande växt alltså ) och en klätterros! En brevpress i klarglas med luftbubbla och svart spiral inuti.

Ptáček - zápich do květináče Handarbeten Med Återvunna Material, . Brevpress i glas kula med bubblor. Den jag såg på bild var dock lite mer avlång och med en glaskula inlagd i den inre spiralen. Medarbetare på sajten irishcob. Sex glaskulor med spiralmönster.


Olika storlekar. EldGardens charmiga vindflöjlar har fått ett tillskott. Denna variant pryds av två svalor i sällskap med en vacker coboltblå glaskula. Nu kan du glädja dig åt d. I samband med utställningen hade vi en tävling där det gällde att identifiera olika.


Kulspiralen består av en spiral med en glaskula i som när den roterar skapar . Material: Plast, Färg: Grön, Egenskaper: Med Visa mer. Julgran i metall formad som en spiral med var. Glaskula med julgran för t. Sökresultat för vindspel spiral brons 89cm hos Min Lada.


En hypnotisk spiral med två glaskristaller som fungerar som komplement till ett vindspel eller häng den för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.