torsdag 7 september 2017

Elissi markis

Visa produkter. Lameller är ett ytterst flexibelt alternativ för att skapa en skön ljusmiljö. Du har en uppsjö av färger att välja mellan och . Terrassmarkiser.


Med en terrassmarkis kan du skapa känslan av ett eget rum på uteplatsen – och njuta. Vårt sortiment består av två delar – ett brett standardsortiment under namnet Elissi samt ett helt flexibelt och anpassat sortiment som riktar sig främst till arkitekter .

SOLSKYDD FRÅN ELISSI. Boka gärna en tid så kommer vi och mäter utan kostnad. Vi erbjuder naturligtvis montering . Vid motorisering kan flera enheter seriekopplas till ett reglade.


FöregåendeNästa. Micro passar små till medelstora fönster . Atlet manövreras med motor. Vid motordrift kan du med fördel välja till automatik för ett behagligare inomhusklimat.

Max bredd 6cm. Användningsområde Altet är den tyngsta i familjen av terrassmarkiser Rullen med markisduk ligger helt skyddad i en heltäckande kassett. Denna modell kallas . Motor och fjärrkontroll på köpet vid köp av en markis. Sätt harmoni på din tillvaro!


Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett program av utvändiga och . Här väljer du vilken bredd du vill ha på din markis. Till och med 550cm. VIKTIGT att markisen fästes i . Markis inkl kappa. Fjärrkontrollen är kodad till markismotorn vid leverans, och markisens gränslägen är . Sortera på Billigast. En komfortabel . Eldriven Tak markis.


Fiamma zip markis 440. Kampa Husbilstält. A SiteOrigin Theme.

Elissi terassmarkiser kan anpassas i otaliga utföranden med ett flertal modeller, färger och tillval. Läs om våra markiser som kasett- markis , terass- markis , Bernissa och korgmarkis. Detta är en markis med horisontellt liggande armar.


Delar av fasaden som ligger i söderläge behöver ofta en markis. Foto: Medlemmen Fasting65. Gå in på Elissi för att se de olika markiserna vi säljer.


Lim Prisnedsättning fönstermarkiser korgmarkis zip-screen screenmarkis Elissi markis. Koncis Allvarlig markis utan kappa. Vid köp av terrassmarkis med motor får du sol- och vindstyrning utan extra kostnad. Rullgardinerna och plissegardinerna är av märket Elissi och markisväven av märket Sandtex. Båda är produkter med bäst kvalitet på . Kulturhuset Pigalle, Nässjö.


Se Elissi textilkollektion. Mot tillägg kan produkten erhållas i önskad RAL-färg Väv kan väljas ur Elissi. Produktblad Spolrullgardin - Pontus Ericsson är markis.


Vid beställning av motordriven markis ska en behörig elektriker ta över monteringen och inställning av markisens motor. Montering av utvändigt bandreglage: 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.