tisdag 26 september 2017

Fjärrströmbrytare kjell

Fjärrströmbrytare kjell

More information. Hemma hos EmmaFrank. En stor ballong. Lampfäste från en rislampa. Gör så här: Blås upp en jätteballong.


Fjärrströmbrytare kjell

I går kväll skapade vi lampor av bommullsgarn, ballong och tapetklister. Full aktivitet i ateljé CREVIA när deltagarna gjorde sina egna lampor. Hur kul som helst! Borde väl inte vara allt för svårt att fixa ihop? Här kan man se . Snörlampor är fina.


Allt du behöver är tapetklister , en badboll ( eller ballong , pilatesboll, hoppboll etc) och snören. Det blir väldigt kladdigt när man håller på och . Det hela går ut på att snurra klistrig tråd runt en uppblåst ballong , hänga upp i klädnypa och låta torka dygn. Med detta roliga pyssel skapar du en unik lampa att pryda ditt vardagsrum med. Så här gör du, steg . Låt torka, smäll ballongen, fixa sladd och så är det klart :) Det är inte den bästa bilden (ballongen fick inte den bästa formen heller :P ) Men det är en ballong lampa.


Lampa av snören Den här varianten släpper istället genom mycket ljus och passar i stora rum. Enklaste sättet är att blåsa upp en ballong som mall. Måla dem med rikligt med tapetklister så de är genomdränkta. Upphängd uppblåst ballong med blöta spetsdukar om.


Häng ballongen i ett snöre och placera de . Visa fler idéer om lampor, diy lampa , lampskärm. Ballong , tapetklister och gamla spetsar. Behöver du en taklampa kan du lätt fixa en med en ballong , tapetklister och garn.


Fjärrströmbrytare kjell

Stilen liknar dessa du kan köpa. Du behöver någon form av garn, en ballong och tapetklister. Varför inte göra en tårtdekoration för att. Carolina skapat denna unika lampskärm.


Smeta in ballongen med mycket tapetklister. Jag blir lite sugen . Använd sedan papperssnöre eller garn och vira det runt . Detta är ett supersmart trick som du. Se videon med vägledning . I fredags när jag hjälpte några nior att leta . Soaka hela garnet och sedan linda runt en ballong. Fredrik tipsar också om att man kan göra en lampa av virkade spetsdukar med hjälp av tapetklister och en ballong. Samtidigt får den inte vara för hård och sätta.


Fjärrströmbrytare kjell

Men en ballong , tapetklister och gamla dukar gör man lätt en superfin lampskärm! Tror ni man kan köra . Sen strök jag alla .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.