tisdag 26 september 2017

Led nauha keittiöön

Virtalähde voidaan sijoittaa saunaan sisälle, lauteen alle, max. Lineaaritangon ja led -valonlähteiden . Tuotemerkit, Hidealite. Sarja, Heatline. Himmennettävä, Kyllä.

Valovirta, 7lm. Tarvikkeet, Alumiini, pvc. LEDit ovat helposti asennettavissa, ja ne voi piilottaa saunan rakenteisiin, kuten esimerkiksi lauteisiin. Saunan kuituvalojen . Ne kestävät jopa asteen ympäristölämpötilan.


Huomioithan, että lamppu tule. Ohuet led -nauhat sopivat erityisesti korostus- ja sisustusvalaistukseen! Ei semmoisia ole olemassakaan, koska ledit eivät sovellu saunaan.

Kun tarkemmin tuota asiaa tutkii, niin ymmärtää, että pelkkä led - nauha ei ole sähkölaite. Asiasta óllaan montaa mieltä, ollaan asentamassa saunaan valaistusta ja led- valot olisi hinnaltaan kiehtovammat kuin valokuidut. Luo oikea rentouttava tunnelma saunaan LED-valaistuksella.


Kattoon sijoitetut LED-spotit luovat saunaan tunnelmallisen valaistuksen. Ikkunasta saa saunaan valoa ilmaiseksi. LED - nauha tai vastaava ? Kysyjän tapauksessahan saunaan ei tarvitse asentaa kuin ne led -nauhat, kaiken muun voi jättää kauemmaksi ja viileämpään. Tehoa et tarvitse paljoa. W on riittävä ja tämänkin.


Tunnelmallinen Harju saunavalosarja. Laadukas ja monikäyttöinen valosarja toimii V tasajännitteellä ja se on helppo asentaa. Pakkaus sisältää kpl led - . LED-nauhan voi halutessaan asettaa erilliseen alumiinilistaan . Tutustu kattavaan Led-nauhat -valikoimaamme.


Tilaa tuotteet Kärkkäisen. Niitä voi käyttää esimerkiksi kaapeissa, keittiöissä, terasseilla .

Asennuskohteita ovat esimerkiksi sauna, peuhuone ja terassi. Oletko miettinyt modernia, tyylikästä ja yksinkertaista valaistusta? Verkkolaitteita ei ole tarkoitus asentaa saunaan. Led -sarjat saunakäyttöön.


Halogeenilamppu, sopii myös saunaan. Vesitiivis led - nauha. Lämmintä ja tunnelmallista ilmettä sisustusvalaistukseen!


Voidaan lyhentää . Peisan mukaan suosiossa on saunaan soveltuva led - nauha , joka kestää kuumuutta. Niillä saunaan saa halutunlaisen tunnelman . Alumiiniprofiilin sisällä led - nauha pysyy suojassa ja tekee siitä myös turvallisemman keittiön työtiloihin. Philips Huen mm leveään led- . Lämpö- ja kosteusmittari saunaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.