tisdag 31 oktober 2017

Gummimatta båtdäck

Skydd Mattan skyddar det underliggande båtdäcket mot slitage från saltvatten, solljus och andra skador. Att renovera ett slitet båtdäck kan kosta . Gummimatta från Kuntze, lämplig för gångmatta. Golv- och väggbeklädnad i bilar, båtar, djurtransporter, hissar, truckar etc.


Alla våra mattor är anpassade för . Fantastiskt bra utomhus-heltäckningsmatta och vinylmatta som är tillverkad för sportfiskebåtar. Säljes per löpmeter. Går även att beställa provbitar. EVA matta med självhäftande baksida.


Halkfritt, UV-beständigt, isolerande. Perfekt på båtdäcket , Balkongen, Husvagnen mm. Mycket lätt att lägga bara att malla . Lämplig gummimatta för durken? Tänkte bygga i formplyfa där jag förseglar . Hej Jag har en Maxi 95. A Pris, lågt till högt Pris, högt till lågt.


Visar 1-of produkter. Heltäckningsmatta båt. Denna matta originalmonteras i Trackerbåtarna. Ej att förväxla med billiga utomhusmattor. Vi rekommenderar att använda . Ingen gummimatta utan någon form av plastmaterial som man kan skära.


När båten tillverkas kan man lägga en mönstrad matta i formen, som . Mörkblå matta i polypropylen med gummibaksida. Durkmatta för båt. Behöver ej kantsys. Metervara dvs priset är per meter.


En hel rulle är . Det är också känt som marine och båt simma plattform pads, Marina skumplastskyd Marina Golvmatta, kajak Marina matta , båt däck golv och båt trall skum. Mordek har utveckla dubbellager EVA ark att arbeta som båt däck matta , här är en av rekommendation för vår båt däck mat vi fått från kunden i . O Du är medveten om att gummi inte andas och att det finns fukt i en båt hoppas jag? För att svara på frågan så . Renoverar min båt. Vad är egentligen bäst trägolv, vinyl eller matta ? Att fixa ett snygg båtgolv gör mycket för inredningskänslan i din båt.


EVA ger en halkfri, UV-beständig och isolerade yta. Detta gör att Marine floor är perfekt att. Att teakdäcket behöver bytas ut på en år gammal båt är snarare regel än undantag. Väljer du matta istället för teak blir det något billigare.


Tag gärna med en mall. Köp måttanpassad båtmatta med halkfri gummiundersida. Måttbeställ din matta. Tillbehör till däck Badplattform och peken Badstege Roder Pulpit Isiteek Däcksluckor och portholes Däckutrustning. Våra kunder är båttillverkare, båtvarv och privatpersoner.


På grund av Flexiteeks flexibilitet kan du få dina däck levererade i ett rör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.