fredag 27 oktober 2017

Limma tyg på lampskärm

Börja med att klippa till tyget och sen är det bara att gå loss med limmet ! Applicera lim på insidan av kanten och vik ner tyget över limmet. Textillim syns inte när . Välj två olika pastellfärger. Riv bort gammalt tyg och alla band. Jump to Hur man syr från ett tyg ?

För att sy en klassisk tygskugga i form av en cylinder,. Lycka till :) ps man sticker sig ganska lätt på nålarna så akta fingrarna ds. Mät och klipp ut tyget. Limpistol och lim.


Styrk allt och stryk in skarvkanten så det blir lätt att limma fint. Hittas enklast på loppis. Min kostade en tjuga, men var klädd i ett gammalt solkigt tyg.


Det var lätt att ta av med en sax . Rama in ett tyg och klipp ut figurer från samma och limma på en lampskärm.

Sparad av Fönstret i. Ska jag limma fast tyget på stommen, och i så fall är det då textillim som jag. Så det finns alltså en liten lampa (som en lampskärm i glas) inne i den stora . Vad ska jag använda för lim så att det säkert håller och inte blir några fläckar som lyser igenom tyget ? Kan man ta vilket favorit- tyg som helst, eller ska tyget anti-flam-sprayas med. SussannneKs att det är bättre att sy än limma. Du mäter den gamla skärmen, klipper nytt tyg , klipper astralit i samma mått.


Vecken gör du genom att mäta noga, . Tänkte limma den kan i kant med. Decoupage lampskärm bordslampa med effekt av åldrande: mästerklass. Använd limpistol eller superlim i blommans centrum för att limma pärlorna . Kör en rad med varmt lim ovanpå lampskärm ramen och fäst upp på tyget på ramen.


Värm upp limpistolen och limma dit nåt snyggt nertill, limma en liten bit i . En metallring kirrar du enkelt av en gammal, uttjänt lampskärm genom att riva av tyget. Lätt som en plätt! Här är ett tips om hur man gör en egen lampskärm. Håll i en stund så att limmet hinner fastna.


Lägg tygbiten mellan skivorna och limma ihop delarna.

Låt torka, ha klänyporna kvar under torkning. Klipp fint runt kanten. Ta gamla lampskärmar alternativt en gammal lampa och ta bort tyget så endast. Jag fäste tyget med hobbylim och när limmet torkat tejpade jag på . Lampskärmsdekorationer - Lekolar Sverige. Pressa kanten och limma fast tyget på lampskärmen.


Allt du behöver är stommar, lampskärms-lim, pergament och en liten bit tyg du tycker om, och varför. Nästa steg är att limma de kanter man ren-klippt runtom. Dukarna bör helst vara lite grövre och utav bomull, syntet suger inte åt sig av limmet.


Doppa dukarna i limmet. Gör en cool lampa till sonen med Decoupage teknik, limma och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.