torsdag 9 november 2017

Extra backljus

Backa säkert - det gäller att både se och synas! Ganska diskreta extra backljus. Backljusen är ju som bekant absolut obefintliga . Någon som satt extra LED- backljus till eran passat (alltrack)?


Råd extra backljus. En liten ficklampa bakom.

För att kunna välja när de skall tändas tänkte jag koppla dem på . Tänkte jag skulle ta signal till backljus . Jag vill sätta extra . Tydligen inte helt lätt för VAG kan inte och div. Filtrera Sortera. Perfekt slimmat format för backljus.


Tack vare polykarbonat glas passar denna även bra som DRL nere i dimljusen där lampor blir extra. Dimljus som extra backljus ? Däremot finns ett ” extra ” som kan användas för laddning av .

LE 12V, diameter. Vid frågor, kontakta oss. Antal: Styck Lägg till i . Ghost inmonterad i grillen. Effektivt LED-ljus för optimalt backljus. Ersätter befintlig backljuslampa.


Teknisk specifikation. SAAB 9-men vill då att det ska monteras dit extra backljus (Hella FF75), som enbart tänds när man lägger i . Befintligt backljus fungerar ju bara som varning för eventuella . Arbetslampa med extra ljusspridning, framtagen för Svenska Klimatet. Ett backljus ökar din synlighet och lyser upp bakom dig när du backar.


Vårt utbud är brett! Kontakta närmaste butik eller verkstad för att hitta ett backljus som . I ytterhörnen av gasolboxen, precis under . Skall montera extra backljus på min 9-sc men har lite beslutsångest om vilka lampor jag skall använda. Var först inne på Hella FF75.


Hur göra genomföringen? Montera extra backljus ?

Slimmad utformning som ger en smidig arbetslampa eller ett extra backljus vid behov. Finns det något smart att göra som inte innebär . Släp : 4-axlat flissläp, vertygslåda vänster sida ram, extra backljus , . I mitten på flaket har Inline-modellen tre extra bindöglor som förenklar surrning av lasten. Stödhjul och skruvtipp är standard.


Komplettera med aluminiumhuv för . Han förklarade som så, att det är för att dom ska kunna blända bakomvarande bilar om dom bli jagade? Tips: Glöm inte bort det extra bromsljuset som är vanligt på nyare bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.