torsdag 23 november 2017

Led nauha hong kong

Tämä LED nauha paketti on suunniteltu keittiöön. Mukana himmennin kaukosäätimellä , 5m LED nauhaa. LED nauha on erittäin helppo, siisti ja nopea asentaa tarrakiinnityksen (3M) avulla . Kaverilla on suomesta ostettu setti, jossa valo säädetään kaukosäätimellä.


Oma setti on ebaysta (ei siis näitä älyledejä vaan perus 4pin). Ohut led - nauha mahdollistaa valaistuksen pienissäkin tiloissa, kuten vitriineissä, välitiloissa jne.

LED -valonauhat, Kuvaus : ECD Germany edustaa laadukkaita merkkituotteita edulliseen. LED-lista on erittäin kätevä asentaa, sillä sitä voi leikata ja taivuttaa juuri valittuun tilaan sopivaksi. Niiden käyttö on käytännössä samanlaista, mutta väri tulee valita kaukosäätimellä.


Nauha voidaan lyhentää merkityistä kohdista. LED - nauhaa voi käyttää esimerkiksi kaapeissa, keittiöissä, . Kiinnitys ruuveilla. Valon väri ja kirkkaus säädettävissä mukana tulevalla kaukosäätimellä.


Taustavalo TV:lle tai sisusta pelinurkkaus – valolistalla on monta käyttötapaa.

Valitse haluamasi väri ja tehoste kaukosäätimellä. Kaikki tuotteet heti. Tarjoushinta 18 . LED-valonauhassa ei ole tarrapintaa, koska nauha on asennettu vesitiiviiseen silkoniputkeen. RGB- LED -valoa. Ohjaimella voi . Kun LED -lista on asetettu paikoilleen voit valita eri värin väliltä mukana tulevalla kaukosäätimellä.


Näin voit säätää tunnelman itsellesi sopivaksi. Lisää toivelistaan Lisää. Vedenkestävä monivärinen LED-valonauha kaukosäätimellä , 5m.


RGB-nauhat on myös saatavina IPja IP-luokiteltuina ja niiden mukana tulee ohjausyksikkö ja siihen kuuluva kaukosäädin. Kaukosäätimellä. Aina varastossa, nopea toimitus ja alhaiset rahtikustannukset. Tämä kaukosäätimellä varustettu LED -nauhavalaisin valaisee talosi jokaisen pimeän nurkan. Valmis Led-nauhasetti, jolla saat näyttävyyttä tilaan helposti.


Pakkauksessa metriä RGB-lednauhaa, kaukosäädin ja muuntaja. Led - nauhan voi katkaista 10cm . LED nauha asennukseen.

Sisemmät johtimet musta ja punainen. Voit helposti säätää nauhan. Led himmennin kaukosäätimellä. KAMELEONTTI, täydellinen led-nauhasetti kaukosäädöllä. Yhdellä kaukosäätimellä voi ohjata kolmea nauhaa yhtä aikaa.


Jokainen nauha tarvitsee oman vastaanottimen. Valaistuskin voi olla luovaa. Tätä led - valonauhaa voidaan käyttää monin eri tavoin – se toimii tv:n takana, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.