torsdag 16 november 2017

Led reflektorlampa e27

Led reflektorlampa e27

En reflektorlampa kan bland annat vara en typ av halogenlampa som finns med antingen G-sockel eller skruvsockel för nätspänning, eller i form av LED. Kundrecensioner. Leveranstid: 6-arbetsdagar. En tydlig ljusstråle skapas med den inbyggda reflektorn.


Led reflektorlampa e27

Praktiskt för att skapa accenter . Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste. Tidigare: 3kr. Dimbar - Nej Färgtemp - Varmvit 2. Beställ idag, leverans imorgon! Dimningsbar med de flesta typer av dimmer.


Söker du något annat kan du känna dig säker med att våra lampor finns med de vanligaste socklarna som eoch e1 samt goch gför spotlights. Tillverkare, MEGAMAN. Ljusflöde totalt, 950. Lampfattning, E27.


Led reflektorlampa e27

Medellivslängd (i timmar) . För såväl allmänbelysning . Funktionsbelysning när den är som bäst. Perfekt som funktionsbelysning i stängda . Vintagelampa Diamant E, dimbar. Klassisk reflektorlampa med LED. I filamentljuskällor kommer ljuset från . Lägg i kundvagnen. W klot 350lm 2-pack.


SKU: Pg8OS9cpxP. Avaibility: Finns I Lager. WarmGlow, SceneSwitch, och Smart Lighting. Vi erbjuder tre olika typer av dimbara . När du först tänder ger.


LED - reflektorlampa E. Reflektor (dimbar). Vi har brett utbud av . Ger ett varmvitt ljus och har samma storlek som en vanlig reflektor glödlampa. Det är ofta speciellt i hallar och foajéer som . Produktbeskrivning. Denna reflektorlampa är idealisk för att spara energi och samtidigt ge tillräckligt med ljus.


Leaflet Size:762. Lysa Dekoration. Handla från hela världen hos PricePi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.