torsdag 1 mars 2018

Återställa överhettningsskydd bastu

Nu är det bara två av tre slingor som fungerar, har kollar alla säkringar och dom är . Halva aggregatet fungerar inte nov. Var ska ventilationen placeras när ett elektriskt bastuaggregat installeras i bastun ? Varför löser överhettningsskyddet i bastuaggregatet ut? Om man tar bort denna så kommer man åt att återställa överhettningsskyddet med . Det brukar sitta ett överhettningsskydd i botten på aggregatet som man kan resetta för hand.


Skulle det visa sig mot alla odds att det är . Man kan även återställa manöverpanelen till fabriksinställning under denna meny. Fig 13: INSTÄLLNINGAR. Fackman anlitas för att återställa temperaturskyddet. Inbyggd luftfuktare. Fyll den inbyggda behållaren med vatten innan bastun kopplas på, så får du redan från . Efter en fest för ett par veckor sedan slutade vår bastu att fungera.


Under kvällen gick även en. Om överhettningsskyddet har löst ut så går det inte att starta. Tylö- bastuaggregat är kända som högklassiga och långlivade produkter.


Aggregatet är försett med inbyggt överhettningsskydd (THERM), som hindrar. Den nya styrningen av aggregatet innebär att bastandet utanför ordinarie bastutid styrs med tryck på den digitala klockan. Ett tryck innebär timmes gångtid. Pajala Sauna, våtbastuaggregat.


Glöm den vanliga. I en riktig bastu badar hela familjen. Termostat och överhettningsskydd med manuell återställning. TERSTÄLL : om sensorn för överhettningsskydd utlöses, stänger du av . Våra bästa gratulationer till ett gott val av bastu - aggregat!


Ange hur länge bastun ska vara påslagen. Bastuaggregatets. Isolering av bastu , väggmaterial. Monterings- och bruksanvisning för bastuaggregat. Instructions for.


Om temperaturen i bastun stiger till en farligt hög nivå, bryter överhettningsskyddet strömmen till ag- gregatet permanent. När bastun är varm är också bastustenarna i regel. VERHETTNINGSSKYDD - Om bastuaggregatets temperatur av någon anledning stiger för mycket (över 320ºC). Temperaturbegränsarens återställning.


Uppvärmning av bastun. Endast ett elektriskt bastuaggregat får monteras i bastun. Lyser inte lampan, kontrollera överhettningsskyddet , återställ detta. Fläkten har överhettningsskydd , termostat, automatsäkring och indikatorlampa.


Samtliga modeller har återställning av överhettningsskyddet på locket. Styrenheten kan användas för att förinställa starttiden för bastuaggregatet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.