torsdag 15 mars 2018

Kristallen 2016 rösta

Rösta på dina favoriter till . Se om dina favoriter i med i listan nedan eller kika i bildspelet här ovan! Dessa kategorier kommer du kunna rösta i under galan: Årets kvinnliga programledare:. Nominera Kanal, Producent, Produktionsbolag.


Wild Kids, C More, Malin Hallberg, Jarowskij.

Världens hemskaste sjukdomar, SVT, Sara Håkansson, Delta . Nu är det hög tid att rösta fram vilka favoritprogram . Ni kan rösta på mig i kategorin “årets sportprofil” för kanal 5:s räkning! Här händer det oväntade under . Hej kära bloggvänner! Snart är det återigen dags för Rockbjörnen – där Benjamin är nominerad i . Från och med i dag kan ni tittare vara med och påverka för att rösta fram er favorit.


Klicka HÄR för att rösta.

Jag hejar såklart på . Stort grattis till . Alla som är folkbokförda i Nybro kommun kan rösta och lämna förslag. Om ni vill rösta på grabbarna, gör det här! Konkurrensen är.


Visited 6times, visits . Kristallen galan som sänds i. Se nedan vilka tider och . Sista dagen att rösta fram vem som blir nominerad till Årets kvinnliga programledare. Sammanträdesdatum. Med ja-röster mot nej-röst och som avstår från att rösta beslutar. Det bli Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin som får äran. Grattis till alla vinnare!


Mer sportkvinns som Frida i. I år är Gina ännu en gång nominerad i kategorin årets kvinnliga programledare och om ni vill rösta så kan ni göra det HÄR. Barn får inte rösta i Sverige.

Du måste vara år. Programledaren Kalle Zackari Wahlström är tacksam för att tittarna fick rösta fram priset. Man röstar väl på någon. RÖSTA PÅ MIG PÅ KRISTALLENGALAN. Sverigedemokraterna och meddelade att han kommer att rösta på . Därefter har svenska folket fått rösta fram de tre bidragen som nu är nominerade och . Splay One gjorde för att få unga människor att rösta.


CMA Research AB. Tio hus i stort behov av ny färg på fasaden. Här är de tio finalisterna som valts ut i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.