måndag 5 mars 2018

Lanternor och dagersignaler

Lanternor och dagersignaler

Trying to learn Swedish? Memorize these flashcards or create your own Swedish flashcards with Cram. Learn a new language today. Fartygsljus och signalfigurer. Bogserljus ” akterljus” 135°.


Sammansatt lanterna. Segelfartyg förifrån, sammansatt lanterna. Mudderverk som går att passera på babordsidan. Lots, framifrån. Kustskepparintyg behöver du kunna nedan).


Signal - Svenska Gästhamnar. Ankarliggare skall väl synligt föra svart klot. Gäller ej båt under meter på svenskt inre vatten) . Text till bildalternativ. Bild till textalternativ.


Lanternor och dagersignaler

Välj frågor (48). Vanligtvis används alla ord som finns i en övning . Lanternor och dagersignal. Vilken typ av fartyg visar lanternor enligt ovanstående bild? Dessa signalfigurer är dagersignaler för fartyg . Regelverket för lanternor inbegriper också vilken typ av navigationsljus som ska.


Akterlanterna även kallad akterljus, en lanterna med vitt ljus placerad så nära . Alla fartyg som har lanternor och signalfigurer omfattas. Dessa fartygsljus får inte visas tillsammans med den sammansatta lanterna som medges i b. Ett segelfartyg med en längd under meter ska . När brukar ni tända era lanternor ? Dagersignal för bogserare. Och vad är det för dagersignaler ? LJUS- OCH SIGNALFIGURER SAMT MISTSIGNALER. Produktjämförelse (0). Sortera efter: Förval Namn (A - Ö) . Vi har lanternor för både sm.


Olika typer av lanternor och dagersignaler. Tända skymning till gryning. LANTERNFÖRING OCH DAGERSIGNAL. Småbåtar under 7m. Här kommer en länk för att öva lanternor och dagersignaler.


Se tidigare inlägg ( från i onsdags) med fler bra länkar för att öva! I det ena fallet anges att alla krav på dagersignaler , förutom den om båt. Jag och några andra ombord tog även tillfället att klättra ut på bogspröt där vi ännu en gång fick . Navigering i dimma. Utmärkning av fiskeredskap.


Lanternor och dagersignaler

Säkerhet och nöd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.