måndag 12 mars 2018

Lekolär

Appen Lek 1med Alfons Åberg belönar barn som lär sig matematikens symboler. Gruffalons knep och knåp är en app med sex stycken spel som bygger på . Här hittar du länkar till spel och lekar där du på olika sätt spelar med kod och på så sätt. XMePSF och Android. Bamse Mix Spel - Bamse och hans.


Geüpload door PappasAppar. Swift Playgrounds - Spel som lär barn att programmera med kod. Dyk in i Bolibompa- Drakens värld och ta del av roliga spel som passar de minsta. Lär dig att hitta alla öriken i Oceanien på kartan!


Idag finns det en uppsjö av roliga och utvecklande lek-och-lär -appar även för de allra minsta. En utvecklande spel för små motorälskare. Lista: Topp gratisappar. Del 2: Spel , lek och verktyg.


Lekolär

Tekniken får du lära dig redan i menyerna som fungerar på exakt samma sätt. Sedan testar jag appar ihop med mina barn, vilket lär mig mycket om hur apparna fungerar. Enligt apptillverkarna beror det på att föräldrar vill ha gratisappar. Sago Mini Hat Maker är ett spel som ger yngre barn möjlighet att vara kreativa och pröva.


Vi listar välgjorda, pedagogiska och underhållande spel för barn i förskoleåldern. Lek fritt i digitalt dockskåp och spela in film. Lek med Bolibompadraken i olika pedagogiska småspel. I den här appen får barnet själv utforska genom att exempelvis lära sig om kroppens . Populära gratisspel. Detta är ett bildande spel för barn som kommer att hjälpa dem att utveckla färdigheter som logiskt tänkande,.


Lekolär

Det är dags att spela och lära. Barn älskar att lära sig nya saker genom lek. Elevspel erbjuder kunskap genom gratis spel som spelas online för alla barn.


Samla poäng i barnspel och få utbildning på köpet. Roliga och pedagogiska spel. Vad är mer perfekt än att spela spel och samtidigt lära sig nya saker.


Lekolär

Elevspel är en gratis lärplattform som ger elever pedagogiska spel och rolig utbildning i skolan och hemma. Spela alla lärorika skolspel online utan inloggning. Matematiska spel. Lek och lär njuta av fritids matematik: aritmetik, addition, subtraktion, multiplikation, division, sekvenser, ekvationer. Därför har vi tyvärr varit tvungna att stänga ner spelen.


Tack för att ni varit hos oss och spelat. I vår app Bolibompa finns massor med kul spel och lekar. Kalle Kunskap: Tvåan. Flygande Start: Engelska. Bara lite Alfons (Demo).


Lekolär

Hundratals filmer, böcker och spel med kända. Lek lugnt – inga köp i appen. Här kan du lära dig multiplikationstabellerna på ett interaktivt sätt. Att lägga till ett spelelement med gratis multiplikationsspel gör det roligt att öva. Spännande spel som tränar taluppfattning och matematiska begrepp på flera.


De här två apparna passar barn som är nyfikna på tid och vill lära sig klockan. Gratis free to play- spel till andra plattformar. Counter-Strike – då det är gratis att spela och lätt att lära (men ack så svårt att bemästra). Här kan nämligen alla vara med i leken och samtliga upplåsningbara skins och vapen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.