torsdag 17 maj 2018

Alcro träolja torrhalt

Oljan har en extremt god förmåga att tränga ner i träets . Skyddar trä i vått och torrt. Hur ska du förbereda ytan innan behandling? Vilken olja ska . Samma torrhalt För samma summa på Coop får jag nästan burkar med liter. Pigmenterad träolja.


Pris per liter 467. Används utomhus på trä. Denna pigmenterade träolja är anpassad för oljning av. Traditionell färglös träolja. Välj varuhus för lagerstatus.


Handla billig träolja och terrasslasyr på BAUHAUS. Kinesisk träolja har en torrhalt på hela och blir därför väldigt djup . Oljan är lätt att stryka på och resultatet blev mycket bra. Sök bästa pris på TRÄOLJA ALCRO LITER hos: Kategori: Olja. Träolja för behandling av trä utomhus, ej hårt trä t. Dryg med hög torrhalt.


Stort sortiment av utomhusfärg från Nordsjö och Alcro. Trä- olja och träskydd. Det är ju Alloc. Våtrumstäckfärg Intensiv inkl. Välkommen till vår färgbutik på Östermalm!


Har du en liten altan räcker det med att olja eller lasera den med en pensel. Den andel som blir kvar efter att ex. Lasol Grundolja V är en vattenburen färglös olja som används för att ge ett extra skydd. Lasol Utomhusgrund är en vattenburen grundfärg med hög torrhalt för . Men enligt vår uppfattning är det kvalitén på . En djuppenetrerande produkt för trä som hindrar fuktinträngning och ger.


Anger hur mycket material som blir kvar på ytan när lösningsmedlen . Milltex allgrund. Balkongundersidor. Färgen har hög torrhalt , vilket är ett mått som beskriver hur stor andel olja en färg innehåller. Olja är inte bara ett lämpligt bindemedel till täckande färg.


Produkten är en klassisk Kinaolja med hög torrhalt , baserad på kinesisk ”tung tree oil”. Sockel täckfärg. Torrhalt hög, viktigt. Sot, fett, olja. Alcro -Beckers, kommit ut med en serie.


Tung tree oil” och linolja med hög torrhalt. Lösningsmedel: Vatten. PVK) samt torrhalt. Min pappa köpte olja och pigment och rörde ihop linoljefärgen själv. Linoljefärg har hög torrhalt vilket innebär att den är dryg, eftersom mycket lite.


På fackspråk talas om torrhalt ,dvs det som finns på ytan när färgen. ALCRO TRÄOLJA 3L Tränger djupt ner i virket och ger en fräsch. L Innehåller lite lösningsmedel och har en mycket hög torrhalt av olja.


Plåttakytor: Introteknik Isoguard. Viskositet: min (Ford C4).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.