måndag 21 maj 2018

Hyra discoljus

Hyra discoljus

Här kan Ni hyra allt inom lju ljus och bild. Stämningen på festen beror på flera saker, på ett enkelt sätt kan Ni höja partykänslan med vårt stora . Hyr grymt discoljus som får dansgolvet på din fest eller bröllop att lyfta! HYR DISCOLJUS SOM FÅR DITT DANSGOLV ATT LYFTA! Discoljuspaketet – rörligt discoljus. Med hjälp av tre . Vi finns strax utanför Malmö!


Hyra discoljus Stockholm gör du från från UNS. Vi på INsound har valt att hyra discoljus såsom scenlampor, discobollar, miljöljus, scenljus, laser och strobe. Våra discoljus passar för såväl små som stora . Hyra högtalare, ljudanläggning, mikrofoner, discoljus , rökmaskin, discolaser, projektor online.


Martin Raptor Musikstyrd discoeffekt. Bred spridningsgrad. L2x 4x 170mm. Vi levererar till hela Stockholm (mot avgift). Det går också bra att hämta själv från vårt lager i Bromma.


I paketet ingår st vevstativ, st 50cm discokula med st strålkastare, st ljudstyrda discoljus och elkablage. Räcker till en dansyta på ca 20m x 20m. Musikanläggning och ljus är anpassade för att enkelt kunna . Chauvet GigBar Move. Vill du boka Forte till din fest eller hyra utrustning av oss hör du av dig till vår bokningsansvarig.


Hos oss på Billebro. Vårt mest sålda LED discoljus med strobb, DMX, ljudstyrning och mönster! Light Design är ett renodlat ljusföretag, med uppdrag för scen, uthyrning och interiörbelysning.


Hyra discoljus

Vi har kontor och lager i Karlsta nära centrum och resten av . Hyr eller köp ljud och ljudutrustning till event, konsert, konferens mm Eventkraft har högtalare, mikrofoner, ljudsystem och scenteknik för alla tillfällen. Kompakt och prisvärt ljuspaket som passar som discoljus i mindre lokaler, . Hyr proffsigt ljus till ditt event. Färdiga paket med discoljus och miljöljus som ökar stämningen på din fest. Bra priser på helghyra! Ett snyggt ljuspaket med många effekter till dansgolvet.


Byter färg och mönster i takt med musiken. Lätt att koppla in! Bluetooth högtalare och discoljus. Vi har ett mycket stort sortiment av allt du kan tänkas . JBL EON 5högtalare med mixer, mikrofon, discoljus , kablage för dator eller telefon samt stativ ingår. Det är ett komplett paket där ljusen är monterade på . Nu finns möjlighet att hyra discoljus.


Hyra discoljus

Vi använder nya ljuseffekter med LED lysdioder samt laser och spotlight. Allt monterat på stativ. För information och bokning . Vi erbjuder alla former av ljuseffekter såsom discoljus samt rökmaskiner. Var säker på att . Här hittar du grymt discoljus som får ditt dansgolv att lyfta. Hyr en komplett paketlösning till fast pris, eller en helt skräddarsydd lösning efter dina.


Hyr discoljus i Stockholm här! DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 40km fri transport inom . När man hyr båthuset ingår bl. Vi hjälper gärna till med mat, mer personal och . Hyr kompletta ljussystem till överkomliga priser för ert evenemang i Skövde. Ring Allmusik, vi kan ljus! Vill du vara en del av kulturhusets historia rekommenderar vi dig att hyra.


Hyra discoljus

En bild på Kronansalens scen under discoljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.