torsdag 3 maj 2018

Menisk övningar

Värmereglerande Mindre belastning för knäskålen. Med avtagbar förstärkningar för extra stöd. Utöver neoprenkompressionen har detta knäskydd även flexibla skenor och remmar som hjälper positioneringen av ditt knä. Detta är en klassificerad medicinsk . Kan användas på bägge knän.


I VÅRA KNÄSKYDD.

Skenor av aluminium för enkel justering. Med uttagbara ledade skenor som ger hög knästabilitet. Används med fördel vid ligamentskador eller instabilt knä. Det är designat för dig som har skadat knäleden, och som inte kan utöva sport utan extra stöd.


Både diagonala kardborreband bidrar till att du får en bra passform. Gångjärn ökar samtidigt rörligheten. Levereras till INTERSPORT-butik - kr. Stabiliserande skenor m .

Varubrev eller ombud Postnord - kr. Hemleverans Postnord - kr. Produktinformation. Beställ nu för snabbast möjliga leverans.


De insydda pelotterna stimulerar knäledens . Nytt koncept för det stickade materialet: extra töjbart, luftgenomsläppligt och fuktavstötande för god brukarkomfort – särskilt i knävecket . Rehband qd knee sleeve 3mm knäskydd. Skyddet har löstagbara skenor , öppen patella och justerbara spännband. Knästöd med skena. Storleken mäter du som ett.


Sådana skydd är lämpliga för dig som exempelvis. När det gäller korsbandsskador. En del knäskydd är utrustade med skenor i antingen metall eller plast vilket ger ökad stabilitet och avlastning.


Stödjer upp stukningar, ledban svullnader och allmänt ömma innebandyknän. Ett ledbandsskydd . Skyddet finns i en flexibel storlek som passar de flesta och är . Om du redan drabbats av en knäskada så kan ett knästöd eller ett knäskydd.

För denna problematik används en knäortos med skenor som stabiliserar i sidle lateralt och medialt. Just nu kan du handla hos vår. Nu använder jag Asterisk Knee Brace till båda knäna . Fungerar kanon att åka i, blir något begränsande i djupa knäböjningar, typ sitta på huk. Men då är det å andra . Extra stabil knäortos med ledade skenor som ger optimal avlastning vid främre korsbandsskada. Kors på baksidan som förhindrar översträckning av knäleden.


Kan med fördel användas vid mer krävande aktiviteter så som utförsåkning. Lägg till jämförelse Jämför. Scholl Sulor Ländrygg S. Futuro Classic Fotledsstöd Medium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.