fredag 27 juli 2018

Äldre takdosa

Krokolina Rostfritt snabbfäste för ankare till Ankarolina. Snabbfäste Fast Grip ny modell. Extraljusfäste , Svart. Nitsats till extraljushållare. Unibar för tre.


Det förinstallerade snabbfästet ger.

Quick-Light är ett snabbfäste för extraljus, lätta att montera och demontera. Vi kommer inom kort lansera modell anpassade extraljusstag. Anvnda strmbrytare,extraljus. Montera extraljus. Shoppa Bildelar, Flygplan och.


För montering på Ø51. Lägg till i favoriter Jämför. Koppla loss stagen snabbt och enkelt!

Mycket robust extraljusstag med snabbfäste ! Detta är ett perfekt fäste , för dej som har grillen integrerad med motorhuven. Produktinformation. EXTRALJUSFÄSTE FÖR EXTRALJUS. Köp extraljusstag snabbfäste.


Avelux snabbfäste är ett svensktillverkat extraljusfäste för snabb av och på- montering utan några verktyg. Komplett sats med snabbfäste , avtagbara extraljusstag. Nu endastDu sparar 3SEK. Ett extraljus till bilen kan användas som komplement till bilens ordinarie lampor. Visar 1-av objekt.


Tillbaka till toppen. Stabiliseringsstag för extraljus med snabbfäste. Toppstag kraftig modell med snabbfäste. Kulskål av metall försedd med låsning. Svartlackat avtagbart fäste i 3mm gods för montering av extraljus.


Bredden på fästet är mm. Justerbar längd.

Light on extraljusfäste , ett mycket robust och säkert snabbfäste för dina extraljus. Det har alldrig varit enklare att skydda sig mot stöld av dina. Hur har ni löst det som sätter extraljus framför grillen?


Avtagbart fäste för extraljus (3mm), 70mm. Uppge vilken typ av. Kan tyvärr inte ge dig det exakta avståndet.


Men med biltemas extraljus fäste och extraljusen fastsatta så är det ungefär 2-4cm mellan mina . Köp nu för leverans så snart som möjligt. Kraftigt extraljusstag Rostfritt - 2-pack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.