tisdag 31 juli 2018

Sioo eller nitor

I år blir det kanske. Här kan du se hur vi gick till väga med vår altan som vi är riktigt nöjda med. Hemma hos Happy1. Nu börjar äntligen vår altan och trädgård ta form till vårt nybyggda hus. Vi har gjort allt grundligt och efter.


Byggt ett plank och en . Bilder från vår altan med pergola. Amerikansk hagtorns häck som var lättare . Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här. UTEMILJÖ ➰ Kreativ och ursnygg nysnickrad altan i olika etage som ger bra. Se Martin Timells altanspecial med allt för trädäcket i Äntligen hemma kl.


Bastustuga funkis 8m² - Äntligen hemma med Martin Timell. Här är lite av våra dekorationer här hemma till jul. Julgranen kommer upp på lucia och tomtar har vi inte många av. See more ideas about backyar outdoor gardens, outdoor living.


Home at last) was a Swedish TV show on TVabout home improvement. The show includes DIY interior . Grått, mässing och stål är tre genomgående material hemma hos. Utforska Petra Lintss anslagstavla Altan på Pinterest. Visa fler idéer. Nu kan jag äntligen stolt visa upp vårt lilla utekök, eller grillhörna, eller vad.


Sparad från styleroom. Brottas med ett extremt smalt utrymme för källsortering och har kikat på dessa boxar förr… Amanda. Oavsett efterbehandling eller ej, så har du en ren altan att skrida fram över i sommar.


Sioo eller nitor

Gänget laddar och . Och så var det äntligen dags att sätta upp den fina tapeten. Fantastiskt uteplats, med trädäckad altan s. Här känner man sig direkt som hemma när man kommer in i. Bostadsrätt Äntligen en tvåa till salu i härliga Brf Ribby! Den här helgen har vi ägnat oss åt lite fixande här hemma. Vår läckande altan är som ni kanske förstått vid det här laget i akut behov av renovering.


Vi hade en liten del altan som till hälften hade tak, det taket rev i bort och. Har gjort en egen ritning och bygger efter den som jag tror blir bra. Bottenramen är gjord av impregnerat virke 45x. Hitta denna pin och fler på The Garden av Stina Ekström.


Sioo eller nitor

I Äntligen hemma rengör och målar Martin Timell en altan. Elsa Billgren inreder den och. I trädgården finns nu en stor altan på 1kvm med lounge under tak samt en pergola som trädgårdens hjärta.


Granit hängmatta altan altaninspo inspiration trädgård. Trädgård inspiration altan pergola klätterhortensia. Ikväll har vi suttit i Malmö och klippt film och nu ska jag äntligen bege mig hemåt. Längtar efter att tassa in till varma barn och efter en kopp te .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.