torsdag 30 augusti 2018

Betongplugg clas ohlson

Men nu ska man för första gången kunna skruva i betong utan att använda plugg. Gothia Fästteknik har nämligen lanserat en skruv som kan. Det står på baksidan av förpackningen hur lång skruv du ska ha till pluggen.


För lättare saker på spånskiva kan du dra i en vanlig träskruv utan att . Betongskruv sockel.

Det är en mycket stark infästning som går att använda nära kanter, . Visa universalplugg för montage i gips, gasbetong och murverk. Alla priser rabatterat. Ekonomisk plastspikplugg med elförzinkad skruv. Huvudkonfiguration: . Den är helgängad med en s. Utökat betongsortiment hos EJOT.


Specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg.

Monteras utan förborrning och plugg direkt i grundmaterialet. Essve betongskruv är en specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. VSB:s specialhärdade betongskruvar skruvas direkt i ett förborrat hål utan plugg. I denna instruktionsfilm.


Borrhålet måste vara lika djupt som pluggens och skruvens längd. En borrstoppare fastskruvad på borrspiralen garanterar det. Plugg och skruv.


Lämplig för montage av syll, reglar, stämp, s. Fullständig produktbeskrivning. Användningsområde Multi-Monti betongskruv används för montage i betong , direkt i förborrat hål utan plugg. MMS-F används då ett försänkt montage är att . Spikplugg monterar du mycket enkelt.


Borra, slå in med hammare . Universal elförzinkad betongskruv från Heco. Skruvas direkt i förborrat hål utan plugg. Passar för betong , tegel och hålsten.

Säljs i 10-pack. Originalet - med och utan krage. FÖRP Skruvdim Borrdiam Borrdjup Sä djup. Härdad skruv som skruvas direkt i ett förborrat hål utan plugg.


Så väljer du rätt sorts plugg : Tips och info från HORNBACH: Lär dig allt om projektet och. I båda fallen är det viktigt att använda en skruv som når hela vägen genom. Verktyg: Borrmaskin utan slag, Slagborrmaskin med lätta slag och hög slagfrekvens. Leca), betonghålblock , håltegel och massivt tegel.


Vid montage på t ex. Skruva i skruven i förborrat hål, utan plugg. SKRUV MED PLUGG. Sexkanthuvud med fläns och Star-grepp. Nyckelvidd Star T-40.


Säkra infästningar direkt i betong , sten, tegel och andra murverk - helt utan plugg. Patenterad skruv har vassa sågtänder, skärgängor i skruvhålets väggar utan. Finns i lager i varuhus.


Hyllplats: Lägg till i inköpslistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.