fredag 26 oktober 2018

Burkar förvaring

Förvaring som håller dina torrvaror torra och gör att du ser hur mycket du har kvar av allting. Dessutom ser det lite trevligare ut i ditt skafferi! Bevara smakerna med ett urval av burkar efter dina behov.


Oavsett om du älskar att göra sylt eller bara vill förvara pasta, kaffebönor eller exotiska teblad har vi . Häll över i fina burkar och flaskor.

Gör det överskådligt och snyggt i skafferi och kyl genom att förvara torrvaror, pasta, gårdagens rester m. I vårt sortiment av burkar och askar hittar du teburkar, kaffeburkar, chokladaskar och kakburkar i olika stilar - retro, klassisk, shabby chic, blommigt och stilrent. Stort utbud av burkar och förvaring. Alla våra produkter är second hand.


Vi listar hundratals nya produkter varje dag så håll utkik. Supersnabb leverans och öppet köp i dagar. Ett enkelt sätt att minska matsvinnet!


Förvara frukostflingorna i vår glasburk med lock av mangoträ.

Missa inte våra prisvärda termosar som håller temperaturen för. På Panduro hittar du burkar till förvaring ! Vi har exempelvis burkar för förvaring av honung, kaffe, torrvaror och marmelad. Burkar för förvaring i köket. Välj bland många olika storlekar och mönster.


Lagervaror skickas inom timmar. Fraktfritt över 5kr. Hos Hus-Modern finner du vackra burkar i plåt och glas till förvaring av torrvaror som vaniljsocker, kakao eller havregryn. Plåtburkar till kaffe, te och kakor blir . Billiga plåtburkar för förvaring av kaffe, te och tvättmedel med mera.


Servera cornflakes, katt- och hundmat i en snygg plåtburk som andas . Här hittar du snygga och praktiska burkar för dina trädgårdsredskap eller förvaring. Finns i flera storlekar. Bland annat har vi klassiska . Glasburk med lock.


Med fina burkar i glas eller porslin har du fin förvaring som är värd att stå framme i köket.

Slipp fula pappkartonger eller plastpåsar! Lägg till i önskelistan loading. Produkt tillagd! Du kan exempelvis förvara sylt, havregryn eller helgens bärskörd i någon av båa fina glasburkar. Med askar och burkar kan du förvara stort och smått.


Kombinera funktion och design i ett - här finns burkar och askar i en rad olika färger, former och storlekar! Denna pin hittades av Emilie Larsson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Förvara torrvarorna tillslutet i förvaringsburkar med lock – håll dem fräscha längre , få bättre ordning och skapa en trivsam atmosfär i köket. Använd den här stora glasburken till . Trevliga burkar i olika utföranden!


Här två bilder på vad man kan göra av glasburkar i köket, . En fin burk kan . Om du vill ge ditt hem en mer pittoresk och charmig känsla så är burkar av olika slag något du bör använda i din inredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.