tisdag 8 januari 2019

Bosch grästrimmer batteri

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens . Lättjusterad trimmer för enklare ytor. Bosch AdvancedGrassCut 36. Teknologi, Li-Ion. Klippsystem, Knivblad. Egenskaper, inkl.


Bosch grästrimmer batteri

Oavsett om området är vildvuxet eller välskött har . Med ett fulladdat batteri kan trimmern klippa kanterna på åtta tennisbanor på en laddning. Mångsidighet för mer. Kan justeras till en skonsam arbetsposition oavsett förhållanden.


Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra . Free delivery and returns on all eligible orders. De imponerar med kompakthet, låg vikt, stor . I vår webshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare. Behöver man både grästrimmer och gräsklippare? Batteri eller laddare? En uppsättning Durablade-knivar, 2V-laddare och Li-Ion- batteri ingår.


Bosch grästrimmer batteri

Liknande produkter . Dessutom är den skön att arbeta med och har ett batteri som räcker. Ett batteri för alla. Om du har större projekt behöver du effekten och flexibiliteten för att fullföra uppgiften. Vi har lösningen: med V Power for ALL-systemet. Grästrimmer 18v Ah BOSCH.


Tyvärr går det inte att köpa produkten online. Kontakta din lokala Järnia-butik för aktuellt lagersaldo. Observera att sortimentet. Skriv en recension. GRÄSTRIMMER 18V, 25CM, 1X1.


Bosch grästrimmer batteri

För hålla gräset runt om riktigt snyggt kan en grästrimmer vara till stor hjälp! Slipp störa dig på. Slad batteri eller bensin? Utdrag ur testet av grästrimmers. Och visst är det skönt att slippa dra runt på en sladd i . Intelligent robotdammsugare för.


Häcksaxen och grästrimmern kan dela batteri med varandra och andra. Brett urval av grästrimmer på batteri , bensin och el hos Granngården. Vi har trimmers från Stiga, Ryobi, Stihl och Gardena.


Bosch grästrimmer batteri

Köp online eller i butik! Passar till Active Line, Active Line Plus, Performance Line och Performance Line CX Antracit, 5Wh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.