tisdag 29 januari 2019

Diamant glödlampa

to write a review. Description Specifications Documentation Reviews (0) Questions? Price Guarantee Price Alarm. DIY och pyssel i ännu ett album.


Eftersom mitt första album är helt knökat av DIY-projekt startar jag ytterligare ett. Jag hoppas att du hittar lite .

Komplett glödlampa i tre delar: sockel, halogenlampa och avtagbar diamantformad glaskupa. Effekt W (=W). Lamphållare: E(stor sockel) . Levereras exklusive . Skick: Oanvänd . Hur fin är inte den här enkla designen av en helt vanlig glödlampa ? Hörde talas om den i våras men har som vanligt glömt bort att kolla upp. Genom att köpa lite annordlunda glödlampor kan man förändra en lampas .

Sändningar i timmar! Det största utbudet av LED-belysning, i GreenIce. Och sök i iStocks bildbank efter ännu mer royaltyfri vektorgrafik med . LED-lampa med formen av en diamant från Star Trading.


Lampan är dimmerkompatibel. Detta iögonfallande . Generellt sett sparar man på att byta ut en vanlig glödlampa. En snygg glödlampa kan lyfta vilken lampa som helst! Perfekt som öppen ljuskälla eller i en klar glasglob.


Kommer med vanlig Esockel och är dimmerkompatibel. Styrkan motsvarar en gammal 10W glödlampa. Sockeln är Eoch den ger 280lm vilket motsvarar en gammeldags 25W glödlampa.


Den har en färgtemperatur . Bordslampa som ser ut som en traditionell lykta står på ett nattduksbord på några böcker bredvid. Diamant LED- lampa E2 Soft Glow. Se även alla våra diamant lampor här.


Inga produkter . Hemtex har ett stort utbud av snygga glödlampor och halogenlampor.

Glödlampa diamant. Köp din glödlampa online. O-ring för glödlampa Pahlen belysning. Ny design av glödlampa i form av en diamant. Det är vad Eric Therner gjort i snyggaste retro feeling.


Den svenske Eric studerade även bil. Artikel av Hella . Lampfot i massiv ek med lampskärm i diamantform. Lampsockel: ELampskärm ingår. En fin lyspære kan løfte en hvilken som helst lampe! Den diamantformede lyspæren fra Globen Lighting er et eksempel på dette.


Image may contain: night and indoor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.