tisdag 5 februari 2019

Betongspik

Betongspik

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Betongspikar är främst avsedda för att användas i hårdare material som betong. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Mer information.


Härdad betongspik avsedd för hårda material, t. Produktdetaljer och specifikationer. Förexpanderad härdad spik i rostfritt stål för enkel montering med hammare. Spikhuvudet är helt. Betongspik i rostfritt stål för lätt montering i fasta grundmaterial.


Sortera: Sortering. Varmförzinkad betongspik för infästning i betong och murverk. Bandad betongspik med måtten 5xmm. Passar till AN250HC. FÖRPACKNING OM 1STYCK.


Betongspik

BETONGSPIK -NIT FÖRSÄNKT MED RÄFFLAD STAM BLANK. PRIS ANGER STYCK! Rakbandad eller rundbandad i olika . Beskrivning click to expand contents.


Till infästning av metall på underlag av betong. Specifikationer click to expand contents . Se den kompletta listan över TJEP CPX betongspik och finn information om de enskilda typerna. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och maximalt utbyte av vår webbplats.


Klicka på Godkänn nedan för att acceptera . Andra kunder sökte även på skjutspik, betongspik , stålspik eller universalspik. Skaftlängd fästdon. Välj alternativ. Med anledning av Covid-19.


Våra hyresgästers och medarbetares säkerhet är viktig för oss. För att förhindra smittspridning av coronaviruset (Covid-19) är det . För spikning av plåt och metall i betong. Används oftast för spikning i betong men fungerar också i stål upp till mm. Perfekt för att spika . Borde finnas någon person här som har koll på sånna här saker.


Betongspik

Objektinformation. Hej, Jag har frågat betong-lev mfl om efter hur lång tid jag kan skjuta spik för att fästa valvform (planja combidäck) i nygjutna väggar. Jag ska äntligen sätta upp speglar i min lilla inbuktning i hallen eller jag och jag.


K skall komma på besök med sin borrmaskin. Köpte en betongspik som skulle funka för betong på Claes Olsson men krökte sig direkt. I efterhand kanske den kändes lite tunn. Har ni tips på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.