söndag 10 februari 2019

Golvlampa industri

Industri är en klassisk, industriell lampserie som finns både som golvlampa , bordlampa och spotlight. Denna golvlampan är enkel att placera och sprider ett . Det kan vara allt från snygga lampor med dimmer, till lampor i design som verkligen är iögonfallande. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller . Du hittar ett brett sortiment av golvlampor på BAUAHUS, en golvlampa är en fin komplementbelysning och ger ditt hem det lilla extra!

Alltid dagars öppet köp . Retro 70-tals Bolid lampa golvlampa, vridbar mässing golvlampa industri lampa. Hur väljer du golvlampa ? Olika typer av golvlampor ger olika typer av belysning. Upprättstående lampor som ÅRSTID kan vanligtvis hela rummet dra nytta av. Enkel, överdimensionerad metallform inspirerad av gamla lampor från fabriker och teatrar.


Använd de olika lamporna . En golvlampa kan lätt flyttas runt efter husets inredning och rummets olika funktioner.

Den allt mer populära LED-lampan finns i många av våra golvlampor och . Snygg justerbar batteridriven golvlampa i rejäl metall, snygg industristil. AA batterier (Medföljer ej ) Glödlampa ingår! Golvlampa Industri Vit. Finns i fler modeller och färger.


Ljuskälla ingår. Gedigen golvlampa med industriell look. Pulverlackat järn med rough finish. Vi har belysning för ditt vardagsrum, kök, hall, uteplats, sovrum och badrum.


En lampa i industriell stil över matbordet eller kommoden ger ett flott blickfång till huset. Inomhuslampor i metall. Want to see more? N Interiör hittar du tuff belysning med både industri - och stugkänsla - taklampor i järn, lampkronor av rep, scenlampor,. Create search alert for golvlampa industri.


Vacker golvlampa tillverkad av metall. Skärmen är vridbar i två led och går därmed att rikta.

På anslutningssladden finns en strömbrytare som du kan stänga av . INDUSTRI GOLVLAMPA I SVARTKROM. En klassiker där designen är tydligt hämtad från industrin och som ger ett otroligt bra ljus, finns i flera färger. Skärm i svartmålad plåt, stomme i ek.


Rejäl golvlampa i industristil. Stativet är i brunaktigt stål och lampan, en fd traktorlykta, är grön. Här har vi vägglampan som har blivit en . Lägg till i önskelistan.


Share this product. Saved from royaldesign. Lamp, Desk Lamp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.