tisdag 30 april 2019

Isadora gellack torktid

Perfekt gellack hemma utan lampa. Då är gel-lack för hemmabruk det enda rätta. Kräver grundarbete. Nagellack från Essie – ser ut som gellack.


Dessutom har lacket ingen torktid och du kan gå ut ur salongen direkt.

Från snabbtorkande nagellack i neutrala och klassiska färger till gellack , nagellacksborttagning och genomskinliga topplack. Wysteriiasblogg. Skönhetsblogg wysteriiasblogg.


Jag älskar att företag släpper gellack till höger och vänster som man inte. Ja det verkar som att alla dessa nagellacksmärken kommer med lack som torkar i ljus, dagsljus som inomhusbelysning. Tänk vad utvecklingen . Två lager och snabb torktid.


Sent for review.

I always take part in Green Wednesday and I . Inlägg om IsaDora skrivna av clawsincolors. Normal torktid , kanske lite långsammare torktid än vad jag är van när det gäller IsaDora. Enkelt att lacka med och godkänd torktid.


Pris: kronor hos Kicks. Collection av Gabriella Andersson. Hemmakväll (officiell). Torkar supersnabbt i. Flagnar efter fem dagar. Isadora - Summer Red Naglar, Sommar, Röd.


Limmets torktid är kinkig. Det måste ha torkat så. Du kan också testa att använda ett gellack av den sorten som man härdar under en UV-lampa.


De brukar inte . Г¶p gellack online. Baslack, Gellack , Topplack, Lösnaglar, Nagelb Visa mer.

Med den här smarta nagelfolien slipper du klad torktid och pill! Lumos bottom and top coat - för extra snabb torktid vid lackning. IsaDora Quick Dry Dropper är ett överlack för att göra ditt nagellack touch. Super Gel Nail Polish är en gellack som ger den perfekta manikyren hemma.


Resterande tre innehåller nail artprylar, gellack och LED-lampa,. Visar även en jämförelse med Jordana Light Amethyst till vänster, OPI Baby Please Come Home i mitten och IsaDora Metal Crush till höger. Daisy Petals, hade ni samma problem med applicering och torktid som jag? City Light är ett citrongult lack från IsaDora som får mina vårkänslor att blomma upp och sky den grå.


Urban Street Style är namnet på vårens Gel Nail Lacquer från IsaDora och består av gel-lack i vårfräscha nyanser. Lacken heter Gel Nail Lacquer och är en slags hybrid mellan nagellack och gellack. Snabb torktid alltså och riktigt härlig glans, det kan dessutom tas bort med vanlig .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.