torsdag 23 maj 2019

Led gel

U hoeft niet meer om de twee dagen uw nagels te lakken of . De gel is vrij dik, dus je hoeft. Goedkoopste builder gels voor 98€, meer nagel . Ze zijn uit te harden onder de traditionele UV lamp, maar het kan nog sneller onder de LED lamp! Kenmerken: – Zo sterk als acryl met de heldere “look” van gel.

De allround gel kan gemakkelijk gecombineerd worden met onze talrijke UV- kleuren gels of gellaken. De middel-dikke, transparante enkel- fasige gel van Cosmetics Zone is eenvoudig in gebruik waarmee je de. VIP Prijs: € 78. De compacte UV LED lamp: De compacte LED lampen worden veel gebruikt om gel nagellak en kunst nagels te drogen. Builder gel voor led lamp uitharding seconden.


Door zijn compacte vorm is de LED. ANNY LED Gel Polish bestellen uit het grootste beautyassortiment bij Douglas! Professionele LED gel voor het zetten van gel nagels.

Verkrijgbaar in White, Pink, Clear en Extreme White. Structure gel is zeer geschikt om een natuurlijke nagel te verstevigen of om een kleine . Specificatie: De sterkte van acryl, maar de heldere glaslook van gel , dat krijgt u met deze Astonishing Gels. ProNails THE LIGHT of minuten in UV-lampen. Binnen het HARD BUILDER gamma zijn sommige gels.


Herhaal deze stap nogmaals . Ranails gel bevatten alle ingrediënten voor de mooiste gel nagels! Geen stroom in de buurt? GOEDKOPE webshop en winkel in acryl, gel , gelnagellak, Semilac, gelpolish, gellak. Ook verkopen we nagellak, nailart ,en organiseren workshops. De WPortable LED Gel Nail Lamp is gemakkelijk en efficiënt.


Met een ingebouwde lithiumbatterij kan de LED-lamp draadloos worden gebruikt, zonder de . Door de LED techniek kunt u binnen seconden al uw GelBottle gel producten perfect uitharden. The GelBottle LED lamp is geoptimaliseerd voor . Van een doorzichtige ba. Droog lampje voor Nagelbeugel Techniek en Gellak.


Handig om mee te nemen.

Led UV Gel pocket lamp. W LED UV Nagellamp Licht Gel Polish Cure Nageldroger UV Lamp timers. In winkelwagen Meer info.


Vraag daarom altijd aan je leverancier van uv- gel en gellak of het mogelijk is de gel uit te harden met een LED lamp. Voordeel van Gellex gels en gelpolish is dat. De warmste, roze gekleurde gel voor een French Manicure en het opbouwen én verlengen van nagels!


IMGRO is de groothandel voor de salon, meer dan 10. Bestel LED Gel System online. Om gel polish in zijn keiharde, ondoordringbare staat te laten uitharden, moet het.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.