tisdag 2 juli 2019

Lampskärm golvlampa gammaldags

Diameter 25cm, 9cm. Fäst upptill i ring (inre mått 4cm) för ex golvlampor. Gammaldags lampskärm plisserad för golvlampa. Vilken Nostalgikick jag fick av de här ljuvliga lampskärmarna :) Vi hade en trearmad med . Välkommen in till Sekelskifte och våra gammaldags lampor!


Sparad av Ellinor Forsberg.

Mer information. BelysningHeminredning. Shoppa lampskärmar hos Ellos till bra priser.


Handla din lampskärm enkelt online hos . En mörkare lampskärm gör att skenet från lampan blir dovare och på så vis skapar en mysigare känsla i rummet. En ljus eller vit lampskärm kan istället skapa ett . Ny idagjan 21:46. GIGANT retro lampskärm med fransar för golvlampa.


Vestaskärm vit 250mm.

Skickas inom 1-arbetsdagar. Lägg i Kundvagn. Alternativa fästen. Välj rätt fäste på din lampskärm. Det finns klo fäste, där du fäster skärmen på ljuskällan.


Gammeldags lampskärm , lämplig för t. Plisserad satin. Med en ny skärm blir din gamla armatur ånyo lätt . Enarmad gammeldags golvlampa , i modernt stuk. Så fin tillsammans med en gammeldags lampskärm i satin, eller med en modern slät enfärgad skärm. Att byta en lampskärm på en lampa är ett snabbt sätt att ändra rummets karaktär eller att byta stil på en gammal lampfot.


Klicka på bilden för att välja färg. Lampskärmar i tyg åldras oundvikligt av . Golvlampa retro. Sortering: Popularitet . Sätt stämningen.


Vecka en lampskärm - Att göra en veckad lampskärm är inte svårt. Våra lampskärmar fungerar till många olika typer av lampor som golvlampa och .

Svensktillverkad lampskärm till bordslampa eller golvlampa som ger en fin mjuk belysning. Mycket fin designlampa i traditionell design som gör sig perfekt in i färgglada hem med en känsla av gammaldags. Passar perfekt som läslampa eller golvlampa. Taklampa - Lampa - Råsilver mässing - Industri - cm.


Fin som taklampa, över ett bord eller som golvlampa. Aspeqt vit taklampa av glas delar. Fönsterlampa med lampskärm i porslin.


Bordslampa, taklampa, en snygg lampskärm , eller en lampa som tänder. En stor svart lampskärm med dekorativa fransar i nederkant. Skärmen passar både för en stor bordslampa och golvlampa.


Stort utbud av gammaldags taklampor i mässing, nickel eller annat utförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.