torsdag 18 juli 2019

Solfilm bil malmö

Fördelar med att sätta solfilEtt skydd mot solens värme samt farliga strålar, svalare bil , säkrare bil då du kan förvara saker och ting i bilen utan att någon kan se . Vi monterar solfilm och säkerhetsfilm av högsta kvalitet på alla typer av fastigheter och fordon. Specialister på solfilm till bil. Inga problem - vi erbjuder solfilm från Global samt de monteringstillbehör som behövs för . Välkommen till en expert på att montera solfilm.


Awtech har gjort lite på bilar till mig.

Tror solfilmskompaniet sätter dit solfilm oxo. Som auktoriserad AD bilverkstad utför vi bilservice på alla bilmärken och följer respektive bilmodells serviceplan fullt. Bilvår billackering, fälgar mm. Tveka inte att ta kontakt med vår kunniga personal för mer information.


Jag blev stannad vid en flygande besiktning när jag körde en kompis bil. För aktuellt utbud av bilglas produkter och relaterade tjänster . Färdigskuren solfilm till alla bilmodeller. Trygga garantier, bra priser och snabb leverans!


Solfilm för att tona rutor på bilar.

Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi felsökning, bil -reparationer samt däckservice. Solarplexius är ett solskydd för bilar och andra fordon. Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid perfekt. Vi installerar solfilm. Vi har tidigare gjort iordning bilar på b. Vi erbjuder en totaltvätt av interiören i din bil.


Vi tar hand om din bil oavsett märke och modell, med möjlighet till fri månaders. Vi ombesörjer även montering av solfilm , skräddarsydd för just din bil där . Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus . Vi höjer värdet på din bil ! När vi har folierat er bil utfärdar vi ett 3-års garantibevis. Ger ökad komfort och säkerhet samt minskar driftskostnaderna för air condition i bilar. Med solfilm på din bilrutor får du en mer behaglig bilmiljö.


Solskydd solfilm till bil och fastighet. Idag erbjuder vi en rad ytterligare tjänster bl. Kommer kuft i solfilm.


Prissätta: 0kr - Nu har vi rabatt på paket pris för alla bilar , hinna och fixa dina rutor innan sommar går ut. Jag skulle nog säga en hel del solfilm även på främre sidorutor. Om man filmar en bil , ska man välja en riktig film.

Ozon är ett effektiv. MARKISER LAMELLGARDIN SOLFILM RULLGARDIN SOLSKYDDSGARDIN. Vi älskar bilar i alla former och brinner för att hjälpa bilägare bli av med retfulla bucklor och andra kosmetiska skador. Malmö och Göteborg.


Utvändig tvätt med avfettning, fälgrengöring och motortvätt. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor och mildrar andra defekter samt avoxiderar) . Fönsterfilm för solskyd säkerhet och dekor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.