torsdag 29 augusti 2019

Tavelkrok gips

Har du lite tyngre tavlor du vill hänga på en gipsvägg rekommenderar vi att du använder skruv och plugg eller metallexpander. Du kommer behöva borra och . Med hjälp av betongkroken hänger du. Lägg i varukorg. Fujifilm Instax.


Upphängningskrok för gipsvägg.

Max belastning: kg. Till lätta och enkla upphängningar som bilder, tavlor etc. Belastning: Upp till kg (skjuvkraft) Gipskrok. Sortimentssats med tavelkrokar för att hänga tavlor och dekorationer i olika storlekar på väggar av trä, gips och cement. Maxvikt: 5kg (50xtavla) Antal per förpackning: 1 . Utveckald för enkel montering i gips.


Tavelkrokset, st. Självborrande mässingskrok underlättar montering och uppsättning av tavlor. Teknisk information.

Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Svensk innovation som förenklar heminredningen. Häng tavlor enkelt på väggen och slipp borra för lättare.


Alternativ lösning till. När du monterar ett gipsankare förborrar du i väggen med lämpligt borrstål eller särskilt gipsborr. Sätt in ankaret så att taggarna får grepp och inte. Vi har testat apponwall i betong, trä och gips.


Inga test är utförda på lättbetong, puts, tegel. Varför är apponwalls tavelkrok bättre än den gamla tavelkroken? Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Hitta butik att handla från.


Funkar även på gips vägg. Det är faktisk lätt att hänga tunga saker i en gipsskiva! Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i tak av gips.


Varje tavelkrok har slipade stålspikar som med lätthet slås in i antingen betong, trä eller gips med hjälp av endast en vanlig hammare. Det tar inte mer än några . X-nålar medföljer. Produktspecifikation . I taket rekommenderar vi att du använder gipsankare eller expanderplugg .

Ofta fungerar det att använda en sk. Tyngre tavlor kräver en starkare infästning, nedan . Här nedan kan du se olika alternativ för väggar med skivor av gips , eller träfiber och för väggar av betong. Kontrollera vilken. Om den vänstra tavelhängaren : Smart tavelkrok från Command.


Lämplig som krok för lättare föremål. För inomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.