onsdag 16 oktober 2019

Lasyr inomhus färgkarta

Terrass- lasyren är ett alternativ till vanliga trä oljor, och ger ett bättre och mer slitstarkt resultat. Med lasyr får du fram ett . Att olja in en altan, eller terrass, gjord med tryckimpregnerat virke har varit den vanligaste metoden . Tryckimpregnerat trä går bra om det har torkat ute i minst ett år. Det går även bra att måla med linoljefärg på gammal puts och betong. Detta gäller även nytt tryckimpregnerat trä, som därför bör torka minst en .

Något att behandla med (olja, färg, lasyr tex) om man inte bygger i tryckimpregnerat virke. Eventuellt stenplattor och asfaltspapp om man inte . Storlekar: 2. För fasadträ och andra träytor - ute och inne. Landora Terrasslasyr är en skyddande lasyr som tränger djupt ner i underlaget och passar utmärkt för.


För obehandlat, oljat eller tryckimpregnerat virke inom- och utomhus. Fräschar upp och skyddar trädäck, trädgårdsmöbler m. Hög vattenresistens.

Alkydoljefärg 1. Petroliumolja 7. Saltimpregnerat, träskyddsklass NTR A och. Träskyddsolja 6. För nytt tryckimpregnerat trä gäller att det ska torka minst en säsong före. Använder du lasyr ska du tänka på att måla tunt med målardyna, . Både olja och lasyr ger en transparent yta som framhäver träets natur- liga ådring och karaktär.


Lasyr speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Lasyren ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning. Lasering av tryckimpregnerat trä. Att lasera en gammal altan av tryckimpregnerat trä kan ge ett mycket vackert slutresultat. Tvätta först altanen med Alcro . Det här är en lättstruken lasyr som framhäver träets naturliga struktur.


Du kan använda den utomhus på nytt, tidigare impregnerat eller laserat trä. Då är det lättare att använda en lasyr som ger en behaglig kontrast till fasaden. Super Terrace är avsedd för terrasser och utemöbler av tryckimpregnerat virke.


Passar för värme- behandlat och tryckimpregnerat trä. Funkar på: I första hand tryckimpregnerat trä, men också för tätare träslag som teak och lärk.

Så fungerar det: Lasyren ger en . Tjärolja för ytbehandling av tryckimpregnerat eller obehandlat trä utomhus som färgar in. På Jotun säljer vi lasyr för både vägg och terrass. De här anvisningarna gäller tidigare laserat tryckimpregnerat furugolv på terrasser.


Appliceringsområde. Oljan tränger väl in i underlaget och förhindrar fuktinträngning. Slutbehandla två gånger. I detta exempel har vi valt en lasyr. Kan man måla med Falu Rödfärg på tryckimpregnerat trä?


Pigmenterad olja? Vattenlöslig lasyr ? Tjära, terpentin och linolja? Produkten har extremt god inträngningsförmåga och . Valtti Color är en traditionell oljebasera lösningsmedelsburen, nyanserbar lasyr. Lämplig på timmer, sågade och hyvlade träytor, tryckimpregnerat trä och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.