fredag 11 oktober 2019

Lysande hundhalsband

Ett blinkande och lysande hundhalsband som kortas till önskad längd. Blinkhalsbandet laddas via USB och kräver inte lösa batterier. Hunden syns bra i mörker . Lysande hundhalsband gör så att din hund syns i mörker från långt håll. Detta gör så bilister och andra kan se din hund enklare när det är mörkt ute.


Lysande hundhalsband

Halsbandet syns på långt håll. Flashring med USB är ett halsband för hunden som antigen blinkar eller lyser med fast sken, och laddas med en USB . Här på Arken Zoo finner du ett stort sortiment av hundhalsband i alla tänkbara former och varianter. För timmars konstant och timmars blinkljus. Fri frakt över 5kr.


Sett i mörkret med lampor till hundar från 4yourpet. Gör promenaden betydligt säkrare för både dig och din hund med det lysande hundhalsbandet. Ett väldigt smart LED- lysande hundhalsband som kan ses upp till . Dessa hundhalsband har olika alternativ av . Check out some similar items below! Med reflekterande sömmar. Det ökar din hunds säkerhet, och även din egen.


Lysande hundhalsband

Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Justerbart och lysande hundhalsband som du klipper i rätt storlek. Uppladdningsbart lysande hundhalsband med USB-kabel. Blinkande eller lysande hundhalsband. As low as 16kr.


Välj ett alternativ. Betygsatt av 5. Köpte den rosa . Specifikation: Färg: röd. Föreställ dig att kunna gå ut med din hund i mörkret utan att behöva oroa dig för trafikanter eller personer som inte kan se din bästa vän. Nu kan du slippa . En storlek - Cut to fit! Laddas enkelt med USB-kabel (ingår).


LED-slingan som är i halsbandet är en envägs-slinga, vilket . Exempelvis är ett lysande hundhalsband att föredra på kvällspromenader eller tidiga morgnar . Objektinformation. Storlekar: S-XL, 4st svarta och 13st rosa. Särskilda villkor. Säljes för konkursbo via . LUMITUBE LYSANDE HUNDHALSBAND. Strl: S - L - (- 80cm) Klipp den till önskad storlek!


Vare sig du är på jakt efter ett halsband med bjällra, i läder eller med reflex hittar du ett brett sortiment i vår avdelning för hundhalsband. Skick: Oanvänd . Håll din hund synlig i mörker och skymning med ett lysande hundhalsband ! Detta LED-halsband kan lysa eller blinka med rött sken för tryggare promenader. Kan enkelt klippas till en mindre storlek.


Lysande hundhalsband

Den strömsnåla LED-belysningen syns på mycket långt håll, upp . Går att välja om de ska lysa med fast sken, blinka snabbt eller blinka långsamt. Perfekt på promenad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.