tisdag 2 juni 2020

Toastjärn över eld

Används över öppen eld och grillar två mackor samtidigt. Laga varma mackor över öppen eld med detta toastjärn tillverkat i gjutjärn. Rejält smörgåsjärn för matlagning över öppen eld. Långt handtag – håller dig på ett säkert avstånd från elden. Familjen Friluft kör järnet.


Toastjärn över eld

Rykande varma smörgåsar över öppen eld. Gör rykande varma och fantastiskt välsmakande varma smörgåsar direkt över elden eller glöden med detta toastjärn. Att laga sin mat över öppen eld förgyller vilken utflykt som helst. Ta med färdiga smörgåsar i ryggsäcken, tänd en brasa när det är dags för lunch och lägg . Det perfekta grilljärnet för att göra varma smörgåsar ute i naturen över öppen eld.


Snäckformat smörgåsjärn som klämmer ihop kanterna så att fyllningen inte . Mackjärn Eldmark utan påse. Förbered mackor med din favorit fyllning, som om du skulle göra till ett vanligt toastjärn. Smörgåsjärn tillverkat av stål.


Toastjärn över eld

Smöra utsidorna av dina mackor, detta gör att de inte . Värm smörgåsjärnet över elden. Tillverkat i gjutjärn. Sätt toasten i smörgåsjärnet och värm direkt över öppen eld tills dom fått färg och osten har smält ordentligt. I detta järn grillar du kanongoda mackor över öppen eld.


Inkl skyddspåse. Testa att smöra båda bröden, . Våffeljärn, toastjärn , för grillning över öppen eld. Promenera och prata, grilla en ”tåst” som vi säger över elden vid en liten sjö . Niste är tillverkad i solid gjutjärn håller värmen länge och har ett extra långt handtag i stål och trä - perfekt för användning över bålpanna och öppen eld. Järnet har avtagbara handtag som gör att du kan packa ned det i det. Gör dina egna toast direkt över den öppna elden med detta smörgåsjärn i gjutgods.


Toastjärn över eld

Four Seasons Toastjärn är en högkvalitets smörgåsgrill för öppen eld. Lätt att lyckas med toasten då brödet inte brinner fast. Toastjärn tillverkat i högkvalitativt gjutjärn med långt stålskaft och handtag i trä. Perfekt för camping trippen. Gör varma mackor över öppen eld.


Stor nog för en dubbelsmörgås. Den väger väldigt. Klicka här för mer . Bränn bort oljan över öppen eld innan du använder . Producerad i en aluminiumlegering som tåler över 8graders värme. Finns väl inget bättre än en varmmackor gjorda över en öppen eld ? Följer även med en gedigen påse som du enkelt drar på gärnet och försluter med dragkedja. Espegard står för hög kvalitet i sina produkter, som är väl lämpade för uteliv.


Lägg i ett bröd och en stor klick röra, lägg på ett till brö mer smör. Köp Toastjärn hos Land Shopping. Grilla över elden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.