onsdag 1 juli 2020

Listskruv vit

Skriv en recension. Dimension 0xmm . Det lilla skruvhuvudet har fräsribbor på . LISTSKRUV VIT NILS AHLGREN. Tillverkningsvara Levereras inom 4-8 . Välj innehåll, 25ST.


Listskruv vit

Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. Förzinkad golv- och listskruv för invändigt bruk. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Tyvärr går det inte att köpa produkten online.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt . Viktigt: Du måste aktivera cookies i din webbläsare för att kunna använda sidan. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Nej, jag ångrar mig.


Listskruv vit

Lägg i inköpslista. Sockel- och listskruv med litet huvud för montering i lister och socklar. Vi har vitlackad skruv för alla typer av synliga montage där vit skruvskalle gör sig snyggast.


Kontakta butik för pris. För montering av golvsocklar och andra listverk. Borrar och gängar snabbt i trä- . Kolla in vår skruvguide för att lättare se vilka skruvar och infästningar som passar ditt bygge. Beställningsvara. Klarar mm stålregel.


Listskruv vit

Avsedd för infästning av lister och massiva golv, speciellt där risk för sprickbildning är stor. Ytbehandling: Gulförzinkad. HiKOKI Power Tools Sweden AB. Leverantör av elverktyg, spikverktyg, handverktyg, infästning till bygg- och industrifackhandel. Logga in för att se prisuppgifter.


SOCKELSKRUV 9X57MM VIT. Alla FERROMETAL produkter. Antal paket: st. Kallas även: Art. Används inomhus för fastsättning av lister i trä eller . Mer information! Spån-, listskruv. List, spån, sockelskruv. Produktkategorier.


Listskruv vit

En felaktigt e- postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.