måndag 6 juli 2020

Ljushållare rusta

Ljusstakar och lyktor är stämningsskapande året om. De får ett hem att kännas ombonat och ger ett varmt och stämningsfullt sken. Ljushållare för flaska i mässings- eller silverfärgat järn.


Stoppa ned i valfri glasflaska och använd som ljusstake. Ljuslykta med mönster av ansikten.

Finns i flera färger. Mässingsfärgad lykta i rostfritt stål för inomhusbruk. Passar större värmeljus. Den här veckan har vi öppet mellan klockan 10–varje dag.


Lokala avvikelser kan förekomma. Se aktuella öppettider för ditt varuhus här. Lys upp i decembermörkret med en adventsljusstake.

Vi har både elektriska ljusstakar och ljusstakar för levande ljus. Ljuset har ett fladdrande och verklighetstroget sken. Välj din favorit i vårt sortimen. Drivs med xD 5V . Vi har moderna, och klassiska modeller i keramik, betong och st.


Lätt att byta ljus med hjälp av separat ljushållare. Pris per styck 163. På Lagerhaus hittar du fina ljusstakar, ljuslyktor och ljushållare som passar till . Hängande ljuslykta i metall med mönster samt ljushållare i glas, kedja cm.


Dekorera ditt hem med ljusstakar och ljushållare från JYSK. Kopparfat och ljushållare koppar och guldfärgat glas, i bakrunden kudde med vargar. Rusta har också fina grejer!


För inomhusbruk. Vi har ett stort utbud av ljusstakar och ljushållare till ditt hem som sprider en . Mar Ljusfat i vitmålad metall med antik finish.

Massor av fina blockljus och rustikljus i olika färger, . Praktisk ljusstake att stoppa i en vacker flaska. Små inredningsdetaljer såsom ljushållare och lyktor skapar en härlig och varm känsla i hela rummet. Här hittar du lyktor i olika varianter, både . En cylinderformad ljushållare i metall. Liisa KähkönenInterior decoration, . Lyktor skapar mysstämning i trädgården, på altan eller balkongen.


Kombinera olika storlekar och ställ dem i grupp och du har en härlig ljuskälla att lysa . Snygga värmeljushållare av keramik och bambuträ. Kommer från danska Herstal. Snabb leverans och bra pris . Taklampor, Belysning, Heminredning. Sparad från rusta.


Gloria är en ljushållare och på samma gång en skulptur. Feb Ett par favoriter i mitt vardagsrum är dessa ljushållare från rusta !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.