onsdag 5 augusti 2020

Snabbfäste extraljusstag

Extraljusstag med snabbfäste. Klicka på artikelnummer för eventuella reservdelar, ritningar, artikelbilder eller . Välj mellan smarta quicklight snabbfästen , parallelstag, stabiliseringsstag, lampstag, extraljus stag , ledrampsfästen, rörfästen och mycket mer. Komplett sats med snabbfäste , avtagbara extraljusstag och 6-polig snabbkontakt med kabel som kan användas vid montering av LED-extraljus, xenonextraljus . Light on extraljusfäste , ett mycket robust och säkert snabbfäste för dina extraljus.

Det har alldrig varit enklare att skydda sig mot stöld av dina . Avelux snabbfäste är ett svensktillverkat extraljusfäste för snabb av och på- montering utan några verktyg. Vi säljer bland annat verktyg, biltillbehör, fordonsbelysning och personligt skydd till både företag och privatpersoner. Välkommen till Laitis.


Lägg till i favoriter Jämför. Koppla loss stagen snabbt och enkelt! Mycket robust extraljusstag med snabbfäste ! Detta är ett perfekt fäste , för dej som har grillen integrerad med motorhuven.

Produktinformation. EXTRALJUSFÄSTE FÖR EXTRALJUS. Köp extraljusstag snabbfäste. Shoppa olika klockor och armbandsur för dam och herr på PricePi – Sökmotorn för shopping.


Nu endastDu sparar 3SEK. Ett extraljus till bilen kan användas som komplement till bilens ordinarie lampor. Tillbaka till toppen. Visar 1-av objekt. Stabiliseringsstag för extraljus med snabbfäste.


Toppstag kraftig modell med snabbfäste. Kulskål av metall försedd med låsning. Svartlackat avtagbart fäste i 3mm gods för montering av extraljus. För montering på Øtill Ø63mm rör.


Bredden på fästet är mm. Quick-Light Parallellstag. Justerbar längd.

Universal extraljusfäste försett med fem fästen, varav de två yttre sitter lite lägre ned. Snabbfäste så att ljusen går att ta av. Monteras smidigt bakom din registreringskylt och är lämplig för fem extraljus. Avtagbart fäste för extraljus (3mm), 70mm.


Fäste för montering av extraljus (Ø70mm, 76mm och 80mm). Hur har ni löst det som sätter extraljus framför grillen? Uppge vilken typ av. Kan tyvärr inte ge dig det exakta avståndet. Men med biltemas extraljus fäste och extraljusen fastsatta så är det ungefär 2-4cm mellan mina . Krokolina Rostfritt snabbfäste för ankare till Ankarolina.


Köp nu för leverans så snart som möjligt. Kraftigt extraljusstag Rostfritt - 2-pack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.