torsdag 13 augusti 2020

Trall balkong

Glasburk med kopparlock, kronor, Olson. Vas, kronor, Ikea. Thomas Sandells A-lampa, 9kronor, Designonline. Sparad av Expressen. Med lock som ligger löst ovanpå burken. Så för er som vill köpa glasburkar så finns det fortfarande på rea för 7.

Badrumsset med tvålpump, tandbortsmugg och toalettborste som står vi en doftolja och vikta. Med rätt planering ryms betydligt mer än du tror. Välkommen att inspireras! Induktionsplatta, 3kronor, Rusta. Kastrull med lock , 1kronor, Ikea.


Här är våra topprodukter. Cooper Harlekin, Skänk, B . Matgrupp med karmstolar Einar. Sist jag gjorde om organiserandet flyttade jag till gröna plastlådor med lock.

Efter åravis med brads i Rusta -sortimentslådorna (små och smidiga) flyttar nu mina. Finns i flera storlekar. Häll över i fina burkar och flaskor. Gör det överskådligt och snyggt i skafferi och kyl genom att förvara torrvaror, pasta, gårdagens rester m. Det aromtäta locket . En burk med transparenta sidor eller lock gör att du kan se innehållet när du behöver fylla på i kylen. Och när du omvandlar gårdagens rester till dagens lunchlåda . Plastlock med silikontätning gör burken luft- och vätsketät.


Locket tål inte ugnstemperatur. Burken rymmer liter. Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner. Snabba leveranser. Fria returer i butik.


Gör serveringen lite festligare. Denna tappkran är perfekt för sommarens kalas. Storlek: 3L Material: Glas . Tål ej varma drycker. Sött som socker med syrenblommor!


Produkter från Möbler och inredning.

Tillsätt sockret och koka häftigt utan lock i minuter Ta upp vanijstången och häll . Med KORKEN glasburkar i många olika storlekar kan du sylta, safta och lägga. Blå glasburk Kastehelmi, ca. Jag gjorde en superenkel tvålkopp själv av ett lock till en glasburk och några. Kolla vad jag hittade på Rusta , bikarbonat i storpack (5gram) för 29. Tapeten heter Newspaper och kommer från Rusta.


Nyckelord: glasburk med lock , ekbänkskiva ,. Skönt att slippa stryka med det! Mintgrön skål i försinkat stål från Ikea, pris kr. Njut av syrensocker i te, kakor eller varför inte göra en . IKEA, Claes Ohlsson, RUSTA , ÖB och alla andra lågpriskedjor.


Inlägg om Rusta skrivna av kristinasmatblogg. De hade pastelliga glasburkar och så hade de sådana med starka färger. Flera av de burkar som anges ha tättslutande lock klarade inte den omilda behandlingen att skakas med lite vätska i. Krukke med patentlokk l. Vacker glasburk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.