onsdag 30 september 2020

Självborrande skruv stål

Självborrande - gängpressande skruv köper du hos Würth. I vår E-handel hittar du allt du behöver inom. Grundmaterial: Kolstål, Aluminium . Härdad stålskruv med lång borrspets, . Material: elförzinkat härdat stål. Borrskruv HB-TEKS, FZB. Finns i lager i varuhus.


Självborrande skruv stål

Denna banbrytande bedrift sätter standarden . Köp plåtskruv , farmarskruv och överlappsskruv från oss på Byggmax. Farmarskruven finns i flera dimensioner och färger och går även att köpa i lösvikt. FSN-FPB med kullerskalle, borrspets och Phillipsfäste är perfekt för anslutning av stålprofiler med en tjocklek på upp till 0. Hej ett tips bara!


I ditt fall så blir det . Vingborrskruv är en självborrande skruv för infästning av trä mot stål. Om du använder självborrande skruv för stål så tänk på att skruven då biter i det materialet som den borrar i. Vingarna på skruven fräser upp hålet i virket. När borrspetsen går igenom stålet bryts . En blankförzinkad borrskruv i härdat stål 9X5. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av branchen. Vi fokuserar huvudsakligen på bygg-, inrednings-, trävaru- och stålförsäljning till proffskunder och industrin.


Självborrande skruv stål

För utvändigt bruk. Montageskruv för infästning mot trä och stål 46-mm. Vi försöker att bara arbeta med självborrande skruvar. Rostfri maskinskruv torx.


Stålskruvar har vi med borrspets upp till mm stål. Balkskruv borrar upp till mm med olika . Produkterna med muttrar och bultar, inklusive manipulationssäkra skruvar ,. Se alla produkter. Vingar som borrar igenom trät och borrspets för metall Tbits. Mycket kraftiga självborrande skruv för trä mot stål.


Självborrande skruv stål

FTBST 3mm x 60mm . Byggplåtskruv till GF-hallen i Södertälje. Friidrottshallen) är delvis i cortenstål som monterats med EJOT JTsjälvborrande skruv i austenitiskt rostfritt stål. Butik Välj butik. Nej, jag ångrar mig. Lägg i inköpslista.


MARUTEX BORRSKRUV , ROSTFRITT STÅL. Vi har självborrande skruvar som klarar så mycket som 6mm:s plåt! Skruven är självborrande och . Den är försedd med sexkantshuvud och Philips krysspår Ph2.


Självborrande skruv stål

Den finns i de flesta typer, självborrande för montering mot träregel eller stålregel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.