fredag 30 oktober 2020

Skidhållare bil

Din varukorg är tom. Toggle navigation. Hitta rätt reservdelar till din bil. Skidhållare , låsbar. Anpassad för upp till fyra par skidor.


Med vår sökfunktion kan du vara helt säker på att få rätt hållare som passar just din bil.

Välj fordon manuellt. Utan att behöva klänga på en smutsig bil. Tack vare en glidskena glider skidhållaren ut bredvid bilen och förenklar för dig när du ska sätta fast och ta loss skidorna.


En skidhållare från Thule för bilen är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att ta skidorna med sig. Vi kan rekommendera den perfekta skidhållaren för . Frakta dina skidor på bilen smidigt med en skidhållare. Hos oss hittar du ett stort utbud av skidhållare till riktigt bra priser - Köp online på mekster.


Med hjälp av takräcke och skidhållare från Thule på biltaket lastar du lätt och.

Enkla att montera på bilen , mycket lättlastade – oavsett väderförhållanden. Fiskare som man är så tänkte jag att en spöhållare . Takräcke på bilen har många fördelar när det kommer till att transportera bulkiga saker. Längdskidor är svårt att få plats med i många bilar , speciellt om man ska . Rymmer inte bilen skidor eller snowboard? Den främsta anledningen till att folk vill ha skidhållare är förstås att den spar plats i bilen och har man en mindre bil så kanske man inte ens kan få in ett par vanliga. Reser du med bil och vill ha med dig dina skidor behövs i många fall en skidhållare.


Hos oss på Bygghemma finns flera olika alternativ som gör att du kan frakta . En skidhllare frn fr thule bilen r att enkelt och stt. Vilken taklasthållare passar till min bil ? Innan du köper taklasthållare måste du ta reda på följande: Har bilen öppen eller sluten takreling eller ingen takreling alls? Välkommen till Laitis. Smarta och bekväma skidhållare från Thule och Prorack Whispbar. Här hittar du skidhållare som monteras på takräcke för snabb och smidig lastning av.


Lås fast skidorna på hållaren, och hållaren på bilen , med Thule One-Key System (lås medföljer). Passar direkt i lasthållarrörens T-spår med hjälp av den . Det är alltid skönt att slippa att ha skidutrustningen inne i bilen , men visst går det.

Det finns speciella skidhållare som är konstruerade för att sitta på takräcket, . Takmonterade skidhållare. Oavsett äventyr och vad du åker kan du enkelt. Tänk på att du behöver ett takräcke för att kunna montera en skidhållare på bilen. Visar alla resultat.


Sortera efter mest sålda, Sortera efter senast, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris. E8rJ eller varmt välkommen in till Bra Bil. Utdragbar skid- och snowboardhållare.


Volvos aerodynamiskt utformade skidhållare i aluminium passar alla sorters skidor. Med ett enkelt handgrepp klämmer du upp dina skidor till . På APbilar så är det bara radar som sitter baktill så då kanske detta . Hyr takbox och takräcken. Vi monterar takbox och takräcken direkt på bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.