torsdag 26 november 2020

Ramper till släpvagn

Monterade på släpvagn. Lägg i inköpslista . RAMP FÖR MITTUPPKÖRNING. För lastning av motorcykel, ATV eller liknande på t. Lätt att hantera och transportera.

Komplett med rampförvaring. Leverans: skickas normalt inom 2-vardagar. Perfekt för dig som vill lasta olika typer av maskiner på släp. Teknisk information. Fullständig produktbeskrivning.


Problem med att lasta skotern på flaket eller på släpvagnen? Inga problem, vi har lastramper för dina behov. Välkommen in till oss!

Med våra lastramper kör du enkelt upp ditt fordon på din släpkärra, skåpbil eller pick-up, kraftiga . Våra lastramper finns i fast och vikbart utförande. De vikbara modellen av . Lagerstatus: I lager. Tipsa en vän Ställ en fråga . Aluminiumramper i olika längder och belastningsklasser. Böjda för enklare lastning av 4-hjulsmaskiner.


Frakt på släp och större tillbehör faktureras för faktisk kostnad i efterhand. Om rampen till din släpvagn har blivit böjd eller om den har gått sönder kan vi hjälpa dig att hitta en ersättare. Att ha en extra uppsättning lastramper kan ibland.


Frågan är hur ja ska bygga en bra ramp som . Rejäl, tigsvetsa tredelad ramp , med ena sidan i aluminium för hjul, andra sidan i hårt gummi för skotrar och . Lastramp Snöskoter. Builder-serien är en populär serie av släpvagnar för trädgårdsbruk. Temared Builder släpvagn används en . Universal ramp för släp. För snabb och säker lastning av t.

Rampen gör det möjligt att lasta släpet utan att . Enkel hantering. Ramperna har otaliga användningsområden. Placera rampen i linje med fordonets hjul. Haka i rampens krok i släpvagnen. Enkel lastning och lossning eftersom släpet är utrustat med tipp och ramper.


Vinsch och helbotten finns som tillbehör. Du kan hyra Ramp för ca 1kr per dag eller 3kr för en vecka. Släp - Örebro - Den perfekta släpvagnen om du ska transportera åkgräsklippare, gräsklippare eller fyrhjuling.


Skador upp till. Kampanjpris, från 16 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.