torsdag 10 december 2020

Valplåda plast

När de är nyfödda bor de i sovrummet, i valplådan , . Jag är sååå spänd på vad som kommer ut ur Tanja, vilken färg . Det är värt att lägga ner tid på research innan du bestämmer dig för att ens titta på valpar – väl framme vid valplådan är det få som klarar av att vara rationella. En bit filt från valplådan med mammas och syskons doft. Utförlig information om hur du ska sköta din .

Beeline´s brevlåda. Några bilder på Bayron: Nya hem har hittats till valparna! Matstund i valplådan. I valplådan formar tiken och den mänskliga kontakten valpen. En trygg, varm avskild plats, men som ändå är centralt placerad i vårt hem.


Där valparna sakta kan . Det här gäller för att annonsera i valplådan.

Uppfödaren ska vara fullbetalande medlem i klubben. Vi får hoppas på bättre väder i morgon. Nu börjar det bli full fart i valphagen. Nimrodel klättar i och ur valplådan som hon vill. Bazze är en säker hardrivare o även räv.


Bra skall (110) o bra kontakt. Säljes endast till jakt. Mer info kontakta Hasse Hultgren, Bassestugans kennel Herrljunga . Beaglevalp för jakt till salu. Glöm ej att meddela. Ni har sålt Era valpar.


Vi hjälper till med skötsel och foderråd och skickar med en valplåda innehållande. Vi tillverkar valplådor efter dina mått och önskemål! Första veckorna bor valparna i sin valplåda tillsammans med sin mamma och jag sover då alltid i närheten av valparna.


Valplådor säljes.

Vid fyra veckors ålder flyttar valparna till . Genast efter att ha fött sin första kull och klev ur valplådan började hon. Svenska Bullmastiffklubben. Bonzo och Julle hos veterinären :) Nu har lilla snarkande Bonzo flyttat till sitt nya hem. Både skönt och ledsamt men nu kan vi . Inhemsk Doca Bed.


Lätt att rengöra Kan användas som valplåda eller hundbädd. Genomskinliga skivan framtill går att ta bort. Nu är det full fart i valplådan , alla valparna är väldigt framåt och sociala. Tänderna börjar komma och alla väger nu kg. Nu finns veckors bilder!


Dags för en ny liten valp? Här i valplådan finns annonser på valpar till salu. Här laddar du hem artikeln i . Till VALPLÅDAN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.