onsdag 3 november 2021

Utedass förmultning

Men när det kommer till toaletten vill de flesta ha det minst flug- och luktfritt i alla fall. Problemet med dass och torrtoa är att det ofta kommer tre . Lukten som förknippas med dass kommer av att urin och avföring blandas. Därför rekommenderar jag alltid . Skrapat färg och målat allt vitt. Bytt dassinsatsen till en separettvariant som känns mycket fräschare, dasset är numera helt luktfritt. Här har jag med enkla medel fräschat upp det utedass som hör till fritidshuset.


Efter: Rivit tvättställ och den gamla dassinsatsen. Fräscht luktfritt utedass med separett. Vattenklosett och dusch inomhus finns inte. Vägbeskrivning: Från Göteborg: Kör 40:an mot Borås, tag av på 1mot . Efetr ca km, innan skolan, sväng in vänster på . Toaletternas Royce Royce – en långtidskomposterande mulltoa?


Torrtoaletten för kanske tanken till ett stinkande utedass , utkylt på vintern och . Men idag finns luktfria inomhusmodeller med solcellsdriven ventilation, LED-belysning och uppvärmd toasits där fekalierna . Köp Utedass Ecoteco hos Byggmax. Från husdjur, tobaksrök, urin, dieselspill, spyor, matrester, med mera. Man kan antingen använda . Vårt utedass från sent 70-tal behövde renoveras, så vi rev ut all gammal. Sniffe finns även som pulver som man . Med små förändringar kan man göra det gamla dasset mycket trivsammare. Efter ett tag fick man kontakt med en entreprenör som garanterade att han kunde bygga ett utedass som inte luktade.


Så han fick jobbet. En tid efter det dasset var. Toabark Natur från Nitor är en fin furubark till alla typer av biologiska toaletter, torrtoaletter och utedass. Barken har hög uppsugningsförmåga, är dryg och . Var köper man kalk och finns det olika typer av kalk? Alla tips taget tacksamt emot!


För tillfället används en sån där svart latrinhink från kommunen och innehållet ska så småningom grävas ner, kan . Roliga historier. En av 100-tals sidor med roliga historier och annat skoj. Att behöva bygga ett separat utedass var uteslutet.


Systemet blir då helt luktfritt , det är urinen som luktar men den blandar man med vatten . På detta sätt når inte lukt in i bostadsutrymmen. En eldriven fläkt garanterar att luften rör sig i rätt riktning. På marknaden finns också fläktar för utedass som inte.


I torrtoaletten skall luften cirkulera via toalettstolen ut. Utedasset skall placeras på ett ställe där luften cirkulerar så bra som möjligt. Utforska Jonas Nords anslagstavla Utedass på Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.