måndag 6 mars 2017

Snygg kabelstrumpa

Täck över dom med en snygg kabelstrumpa. Finns i många olika färger. Modern kabelhantering, samla kablar på ett snyggt sätt. Köp enkelt online. Här fixar du kablar som tål att synas!


Snygg kabelstrumpa

Fortsätt handla. Grå kabelstrumpa i PET material. Sleeving passar till Min 7mm, Max 19mm kabel Du behöver lite mer str. Kabelstrumpa för snygg kabelhantering.


Lätt att montera och flytta tack vare kardborreknäppning. Av Andreas Svalander. Vi får ofta frågor om hur man får fast kabelstrumpan på kablarna på ett enkelt och snyggt sätt . Bunta ihop och snygga till dina kablar.


Snygg kabelstrumpa

Praktiskt, snyggt och säkert i garaget, verkstaden eller på kontoret. Här hittar du också kabelban kabelsamlare och den praktiska kabelboxen, en låda som . Snygg och enkel uppsamling av kablar! Går enkelt att fylla på med nya kablar. ELIT Flexx är en flexibel, öppningsbar och omslutande kabelstrumpa som snyggt tar hand om dina lösa sladdar.


Med en flexibel kabelstrumpa från Workspace skapar du ordning och flexibilitet på ditt kontor eller i din industrilokal. Dölj dina kablar snyggt och enkelt! Självstängande kabelstrumpa med mm diameter i vit finish som ger en snygg och enhetlig avslutning på din installation. Allt förpackat i en snygg kabelstrumpa för att göra produkten komplett även för ögat. Visa mer av produkttexten.


Snygg kabelstrumpa

Kabelhantering hjälper dig att dölja dina kablar snygg och diskret i hemmet. NetOnNet har kabelrännor i olika längder och färger samt andra smarta produkter . Mjuk och flexibel, tillverkad av textil. Ger att bra skydd för kabel och kablage samt gör installationen snygg och säker. Snyggt och praktiskt för att samla flera kablar, eller bara snyggt för en kabel som på bilden.


Denna flexibla och lätta kabelstrumpa av polyester och nylonväv är en enkel och billig. Passar lika bra att ha runt kabelstamma. Jag har använt kabelstrumpa från Elfa. Bild Såhär gjorde ja.


Om du tycker de är fult eller snyggt skiter ja i. Gör det enkelt och smidigt att bunta ihop dina kablar och sortera dem snyggt t. Klädda i snygg kabelstrumpa med siffermarkeringarna sparade vid tändhattarna. Self wrapp har en smidig lösning där kabelstrumpan återförsluts så snart du lagt in dina kablar. Och sedan avsluta med en snygg kabelstrumpa , krympbyxorr och krympslang från svalander.


Låter det rimligt eller fins det någon annan kabel . En pålitlig, högkompetent och snygg arbetskompis. Kabellucka inklusive plastbox , svart eller vit, samt kabelstrumpa som tillval. Den har dessutom både en snygg och kompakt design, vilket gör att den blir enkel att ha med sig.


Snygg kabelstrumpa

Jag tror det går bra med krympslang, men det blir nog snyggast om du köper någon snygg kabelstrumpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.