tisdag 15 oktober 2019

Blomlåda vit

Höjd 15cm Djup 17cm Längd: cm. Snygg och stadig blomlåda av plast med design som ser ut som ett staket. Förberedd för dränering i botten. Vit , bredd cm.


Blomlåda vit

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. De flesta av modellerna finns som svart, vit , zink och röd. Passar utmärkt på balkongen, räcket etc. Hos oss hittar du ett stort urval av krukor och blomlådor att pryda trädgården med.


Blomlådorna passar bra. Krukorna är givetvis. Rymlig blomlåda i 1 återvunnen plast. Den breda kanten upptill gör att balkonglådan är lätt att lyfta.


Blomlåda vit

Dräneringshål och luftspalter - allt för att ge växten . Modernt möter klassiskt med denna underbara blomlåda med staket-design för balkong och terras i populär lantlig stil. Skapa atmosfär och mysfaktor på ett . Trädgårdsarbete eller avkoppling? På BAUHAUS hittar du fina och moderna blomlådor till konkurrenskraftiga priser! BLOMLÅDA PALMAKO 34X35X36CM VIT.


För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Konsoler för Landhaus blomlådor beställs separat. Funky blomlåda - röd. En exklusiv balkonglåda i konstrotting som levereras med . I Mood blomlåda kommer dina växter att trivas kanon!


Blomlåda vit

Användningsområde: Utomhusbruk. Bygg en blomlåda. Förpackningsbredd: 1mm. Sökord: blomlåda. Elba blomlåda - vit.


Prunella är en stilren blomlåda från SM formgiven av Stina Sandwall. Denna blomlåda har två hyllplan vilket är perfekt för att få plats med många blommor. Electronic-star.


Upphängningsremmar för räcke ingår. Tål frost och kan staplas. Finns i svart och vit. Hållare säljes separat. Fri frakt, 3-veckors leveranstid. Information om leveranser före jul. Behöver du en present till. Vattenmagasinet rymmer liter vatten. Jordmagasinet rymmer 1lit. Produktspecifikation. Varumärke: Orthex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.