fredag 31 januari 2020

Kabelsats extraljus saab 93

Kabelsats extraljus saab 93

Jag har en farbror som är i behov av en sådan kabelsats till sin 9-201 men den går inte att uppbringa. Någon som vet var de går att få tag . För integrering med extraljus - knappen i kupén. Saab Turbo Club of. Helt ny kabelsats i obruten förpackning.


Kabelsats extraljus saab 93

Extraljusfäste för lysen komplett med kabelsats SAAB 9-20och nyare. Uppge vilken typ av regplåt du har (EU med blått eller vanlig) Detta är en universal . Paketen innehåller alltid;. En LED-ljusramp; Ett fäste som skruvas fast bakom nummerplåtshållaren på bilen; En kabelsats för att ge ström till extraljuset, detta tas . KABELSATS EXTRALJUS SAAB 9-REPAIR MANUAL. Having done this . Extra bromsljus till SAAB 9-med hög kvalitet, beställ prisvärt online! Undrar om någon.


Reläsats: Kabelsats 12V extraljus , Purelux Pro Serie. Utöver de komponenterna som ska monteras på fordonet, kan det även vara bra att ha detta tillgängligt för att . - of 6— Download extraljus led saab 9-repair manual : guide online Kindle pdf free on. Repair service for SAAB 9-9-SID unit.


Kabelsats extraljus saab 93

Montering av extraljus p 9-sc - tips, kommentarer? Eftersom detta r mitt f rsta inl gg i forumet s passar jag p att presentera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.