fredag 31 januari 2020

Lasthållare för dragkrok

Lasthållare för dragkrok

Hitta en dragkroksmonterad hållare här! LÄNGRE LEVERANSTIDER ÄN NORMALT. TACK FÖR DIN FÖRSTÅELSE! Välkommen till Jula! Monteringssats för lasthållare.


Lasthållare för dragkrok

Cykelhållare för dragkrok Carwise. Vi säljer även cykelhållare för dragkrok som du enkelt fäster bak på bilen. Cykeln fästs i framgaffeln, vilket inte repar ramen.


På en större bil kan du montera upp till fyra cykelhållare. Satt och funderade på att bygga en egen lasthållare att montera på dragkroken för att kunna lasta med sig vinterdäcken. Nånting liknande en . SPARA - Ord. Vad du än behöver frakta, förvara eller transportera hittar du en dragkrok , lasthållare , cykelhållare, takbox eller avdelare för bagageutrymmet som fungerarför din . Passar alla bilar med dragkrok. Ibland kan däremot . Med koppling för montering på dragkrok.


Lasthållare för dragkrok

Korgens mått: 50x100cm. Särskilda villkor. Säljes för konkursbo via nätauktion, . Innan du köper taklasthållare måste du ta reda på följande: Har bilen öppen eller sluten takreling eller ingen takreling alls? Hur ser fästpunkterna på taket ut om . Kan även användas att transporter cyklar eller bära en förvaringsbox.


Det går att montera snabbfästen för lasthållare i kombination med dragkrok. Takmonterat, dragkroksmonterat eller bakluckemonterat? För dig som bara vill kunna frakta din cykel på bilen är det här så nära en djungel du kan komma. De robusta och profilerade lasthållarna. Lasthållaren tas.


Lightmaterial och enkel att montera med klickfäste. Helheten röjs av detaljerna. Du kanske åker långa sträckor i taget och har bilen fullpackad med . Thule avtagbar dragkrok. Kanske kan man dra något båtsläp när ingen ser ;) Tekniskt verkar det inte vara några som helst bekymmer . Vi har lösningar som passar till de flesta, på marknaden existerande, bilarna.


Kontakta oss gärna genom att skicka ett . En lasthållare av hög kvalitet för trygg och säker transport av last på taket. Maximera din bils lastutrymme med hjälp av lasthållare och få även möjlighet att frakta otympliga saker. Vet du inte vilket takräcke som passar just din bil?


Lasthållare för dragkrok

Ny sats i kartong till. Avtagbar dragkrok till SAAB 9-SportCombi. Kia original takräcken i aluminium, med exakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.